Tuesday, 24 April 2012

Rezeki =)

Alhamdulillahhhh!!

Syukur sangat. tahun ni dapat bonus full dan sedikit increment..heee.

walaupun bulan ni x dapat gaji, tapi still akan masuk bonus.alhamdulillah. masa start unpaid leave bulan 2 hari tu, gaji februari masuk sebab ada sikit problem dengan cuti tu. so, kaya sikit la bulan tu sebab duit x guna sangat. just bayar hutang2 biasa saja.guna pun sikit2 supaya ada balance untuk pergi kerja bulan 4.tengkiu to my hubby sebab tolong bayarkan hutang2 selama isterinya x berduit sangat ni. love you sooooo much!

tahun lepas dapat bonus pro-rate sebab x cukup 1 tahun kerja lagi. tahun ni dah telebih-lebih, kompem la dapat full.hee...tahun depan pro-rate lagi sebabnya ada amek unpaid leave 2 bulan. x kesah la, janji ada la jugak sikit duet untuk enjoy2 & simpan shoping2.hoho

since dah ada rumah sendri ni, haruslah bonus akan menyimpang banyak untuk deko2 rumah..x sabar nak menyoping perabot.yeehuu!!!dah lama dah pendam nih. dulu xmo beli sangat sebab takut kena pindah randah.malas nak angkut banyak2.ni dah memang kompem menetap di situ, wajib la beli kann..hehe. tunggu duit masuk jumaat ni, baru leh soping.yay!

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik