Wednesday, 11 August 2010

salam ramadan ... :P

assalamualaikum.....

ece.baek sket sempena 1st day posa. :D selalunya men hentam blasah ja apa nak tulis.hee

apsal aku rasa posa kali ni x meriah mcam dulu2 eh??bangun sahur tgk mmu hambar ja.kedai bawah x bukak, lengang plak tu.gila tak bes.teringat kenangan soq dgn petom2 beramai2 mcm geng taliban time beta dulu. memang meriah abes la.tambah2 awal posa.hukhuk.skrg time da keja trus rasa x bes.bangun sahur pastu xleh tdoq da sbb nak siap2 p keja.kalu opis kat cyber leh gak rilek2 lagi.ni da opis kat ttdi, memang x la kan nak rilek2 sana sini.huuu..penat2.bleh betambah kurus aku cemni.hoyeahhh..itulah yang kita mahukan...taget bulan posa, turun 3 kg.haha.macam bole.cayok la jenjen.over plak tengok taget tu.. :D

da opis pon kat area kl ni kan, kompem2 la jem x hengat.kalu drive pagi2 leh tahan lagi jem tu.kalu time balek nak drive, menanges gak la aku bukak posa sorang2 dlm keta.haha.so,solutionnya adalah merempit pagi2 ke ttdi dan merempit balek ke cyber wit hubby.baek x laki aku???baekk kannnnn...sanggup pagi2 hantaq aku pi opis, patu patah balek p opis dia.then petang mai amek aku kat opis then bawak aku balek...uwaaaaa...terharu2..isk..isk..*semoga jodoh kami berkekalan sehingga ke akhir hayat..aminnnnn*



p/s:ehe..kepade petom2, bile nak bukak pose same2??btaw awal2.senang leh mintak pemisen dari laki aku.heeee

Monday, 9 August 2010

i'm a buzi woman

uwaaaa...banyaknya benda yang berlaku hari2 tapi x sempat nak stori mori. cam menyusahkan je nak taip banyak2.bukan org nak bace sangat pon.membazirkan tenaga jari jemari aku menaip sepantas kilat di atas kibod leptop.ha3. tapi taleh gak, kene apdet jugak sbb aku tade fesbuk. orang len sume apdet2 dlm fesbuk.sian kat aku kan.huk2.tapi malas lagi nak tulis panjang2 n banyak2 sbb gamba sume x dpt lagi.nnti la apdet len.saje membazir ruang sementara maseh lunch hour. :P

oke, aku da bejaye konvo and now i'm one of the TM's staff obviously since i got TM scholarship. xkan la plak TM xnak panggil kan.banyak kot die sapot time blaja dlu.so,sebagai membalas jasa baek TM, maka saya pon bekerja dgn TM. mule2 da siok dapat posting kat menara rebung kt  bangsar tu..tetibe kna tukar department ke plaza vads kat ttdi.huwaaaaa..jaoh kot dr cyber.nak cari umah area2 cni pon mcm mahal je.bek la aku lepak kat cyber smpai bln 11. sebbek juge la hubby bagi keta untuk ulang alik.pasnih leh merempit pule sebab moto pon da sampai..hoho..da la kene keje shif.pasrah n layan je laaa....

eh eh..bos da datang...kne wat kije cepat...len kali apdet lagi..heeee
 
Images by Freepik