Wednesday, 11 April 2012

alhamdulillah!

malam tadi, check peti surat.

dapat surat dari MPSJ! at last, after almost 1 year ++ process, akhirnya rumah ni dah di pindah milik ke nama aku. this is our 1st rented house which now become our own.

teringat lagi tahun lepas, masa tengah morning sickness yang teruk, aku mengagahkan diri jugak ikut hubby pergi cari rumah sewa sebab tuan rumah nak jual rumah ni. mungkin rezeki anak kami, x payah kami nak pindah randah sebab tuan rumah offer kat kami pulak. Alhamdulillah..syukur sangat!

so, sekrang dah boleh start planning untuk decorate rumah!!!yeehuuuu!!!harap hubby sudi melaburkan ongkosnya.hahahaha

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik