Monday, 15 June 2015

random

Phewww...

semenjak ipong jatuh lubang jamban KLIA hari tu malas nak update instagram..i am sooo being katak di bawah tempurung..wasap ja yang mampu noks..itupun kadang2 online kat laptop sebab annoyed dgn keypad lenovo yang x sensitip and asik typo..**fat fingers syndrom..haha**

so, how is me? i'm good..Alhamdulillah.satu family baru baik demam 2 minggu lepas. nasib la semua x demam kat europe hari tu..nasib balik sini dekat 3 minggu baru demam..ni 1st time humaira demam teruk & kesian sangat kat dia. blurr sket aku nak handle baby yg x sihat ni..maklumla, kakak dah besar ni kurang demam dia..kalu demam pun dah treat macam org besar..few sleepless night then aku pun join demam sekaki..hahaha

me & hubby...still PJJ...**sob sob sob**
got few chances untuk pindah tapi tu la kalu belum rezeki, maka berPJJ la kami lagi..kadang rasa kesian kat tokmi & tokabah yang ikut separated sebab kesiankan cucu2..i'm lucky to have a great mother yang sanggup datang duduk sini, ikut kami ulang alik & tolong jagakan anak2..semoga ada rezeki untuk aku berpindah ke utara secepat mungkin...huhuhu

well, ingat nak buat entry europe trip kami hari tu tapi gambar pun tak ambil lagi dari hubby, so, cam nanti dulu laaa...pastu entah bilaaaa la nak update khennn...hahahha

lagi 2 hari nak puasa..mari bersama membina azam baru untuk berubah ke arah yang lebih baik! 

Selamat Berpuasa Semua!
Salam Ramadan :)



 
Images by Freepik