Friday, 30 October 2009

~fyp~

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rase nak jerit kuat2..sekuat hati yang mungkin!! terasa juga seperti ingin berpesta kerna akhirnya dapat jugak tajuk fyp!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lagi skali...

memang x sia2 la aku monteng klas french. melepak kat bilek lecturer hampir 2 jam untuk dapatkan tajuk. lega hati. senang hati. dah bole ronggeng2 dengan gumbiranya...hohoho. tengkiyu kepada nad shah sebab teman aku g jumpe lecturer selama hampir 2 jam tu.

baru la ada semangat siket nak apdet blog. baru la terasa riang ria hari raya.kalu x nak bkk blog pon malas.tiada mud untuk menaip kerna bizi search untuk fyp.demmm~!!

oke jenjen...caiyok2..kamu harus buat fyp dengan betul2!!!!

p/s: saket kaki laaaa...huhu

Monday, 26 October 2009

~aku terhegeh2?~

aha..aku x marah tapi aku rase kelakar sangat2.rase cm nak gelak guling2 dari atas katil sampai jatuh atas lantai. cerita ni memang menarek. x sangka pula di jaja2 entah kemana2 lagi yang bakal membuatkan aku serta rakan2 ku yang berkenaan menjadi pemes. memang kami semua ni pemes kut.pemes menjadi kutukan orang dengan cerita2 yang direka oleh 'mangsa' seperti dia.haha

aha..dikatanya kami ni jeles dengan dia..betulkah? aku x pernah rasa jeles dengan dia.sekelumit sebesar zarah pon x pernah.dia ada boipren,aku pon ada boipren.dia ada leptop,aku pon ada leptop da sekarang *saje nak btaw aku da tuka dr motobot yang laju tahap kure2 melintas jalan ke leptop yang laju tahap jet supersonik*. mungkin dia terasa kami ni jeles dengan dia sbb salu mcm memboikot dia kot. oi, kalu org boikot bkn org jeles la..orang menyampah la.bengap.haha. da la,malas nak kutuk ko banyak2.xde pekdahnye ngan aku.sebbek aku x kenal ko dengan rapatnye.kalu x aku mungkin menjadi antara bahan kutukan utama ko.haha.

p/s: lepas nih sama2 la kita menjaga diri kita supaya tidak menjadi org yang terhegeh2, player serta org yg ske meniru tutorial dll. :P

Sunday, 4 October 2009

~selamat hari raya~

oke.da seminggu lebih raya dan memandangkan masih di bulan syawal, maka masih berkesempatan untuk aku ucapkan

hari_raya-757289




maaf zahir n batin


kepada my hubby especially, petom n petam, rakan2 yg mengenali diri ini serta anda2 yang rajen mmenyinggah di blog aku yg ntah hapa2 nih. :P

sekarang aku sedap lepak2 menambah lemak di rumah setelah habis praktikal. nanti hujung bulan seploh baru balek cyber.rindunya...da lama x balek sana.duk umah lama2 pon boring juge..huhu..

okela...masada nak abes kat cc nih.len kali datang aku apdet lagi kalu rajen.. :P

bye bye..

p/s: aku dah jadi pelanggan tetap cc tg pendang nih..hahaha
 
Images by Freepik