Wednesday, 18 November 2009

~time~

fighting over the STUPIDEST thing ever


1 month


...


..


.


Tuesday, 17 November 2009

~week 4~

oke.sekarang da masuk week 4 dan keja pulak makin betimbun2. 'movie mood' da abes and 'belajar mood' suda mariiii...tapi...aku plak yang x sehat..huhu.nak wat keja pon x semangat.sekarang ni memang musim orang saket kot kan.rasanya ramai da yang terkena virus nak demam + sakit tekak + selesema aku nih.haha.nasib la kan. aku pon mesti bejangkit dari orang yang x sehat jugak.nasib aku la jugak kan.haha. oke la,disebabkan banyak sangat kerja, meh aku nak wat senarai reminder untuk minggu nih supaya aku x lupa yang aku banyak keja.ya mariii mariiii mariiiiiii

jenjen's works for this week:

1. siapkan slide untuk ITP presentation *malasnyaaa okeee*

2. ITP presentation on wednesday pukul 10.05 pagi *cuak!!cuak!!*

2. french quiz on thursday *sila hapal jenjen!!*

3. jumpe mr bala pasal FYP hari khamis *caiyokkkk!!*

4. lab report AFT 1 yg kne submit week 5 *lambat lagiii..hehe*

aha..itu saja senarai kerja jenjen untuk week 4..mari siapkan presentation slide sambil tengok anime!!!


gambatte-ne-1


p/s: agak2 kalau sambil tengok anime jadi x keje??hmmmm....[sambil mengurut2 dagu dan memintal2 rambut]...eh jap..nak puasa ke x sok nih??hmmm......

Sunday, 15 November 2009

Saturday, 14 November 2009

~lazy~

lately i got so many works to do and to get done! but still i can watch 4 movies in a row NON-STOP.damn!

all i did was yawning and wondering around cybertracker to find nice movies to watch.damn again!

gosh!what am i supposed to do with this suddenly 'movie mood'. please please please help me find back my 'study mood.......

lazy-summer-day


this is me during weekend.... :(

Thursday, 12 November 2009

~piknik~

piknik wit petom


piknik besame petom adelah piknik yg x dirancang dengan rapi kerna sumanya on the spot. Inilah masenye untok aku dan rakan2.

IMG_1211


almost all petoms are here :P


DSC04075


kenangan bersama sekailain intan :P


IMG_1215


eksited di tepi pantai


DSC04086


grup janthan yg berusaha meghidopkan api


IMG_1219


nyum nyum ayam resepi campo2


DSC04101


serpraissssssss!!! hepi belated beday to me, doory n nad shah


IMG_1250


tiup2..fuhh fuhhhh fuhhhhhhhhhhhh!!


DSC04206


DSC04213


love all


DSC04069


my happy day!!





Thursday, 5 November 2009

~bonjour~

bonjour...


je m'apelle jenjen


je suis malaisienne


j'habite en malaisie


j'etudie l'ingenierie electronique a l'univesite multimedia


c'est fini! merci!


a plus tard! :P

Wednesday, 4 November 2009

~avatar tour~

hahah...i know this is sooooooooo last year like doory said but then, i dont care. :D

avatar_the_last_airbender


disebabkan oleh motobot yg mempunyai hard disk 40Gb telah digantikan dengan leptop yg mempunyai hard disk 320Gb, maka aku pon telah mendonlod avatar: the last air bender di cyber tracker dan memulakan tour menonton katon nih sejak dari minggu lepas.akhirnya habes juge malam ini.bole la sambung wat repot inten dengan tenang yang kena hantar jumaat nih dan macam2 lagi kerja yg tertangguh.hoho.

oke la..mari buat kerja jenjen..daaa~~

Tuesday, 3 November 2009

~melo cicah beskut~

mar


malam ni sejuk sangat.hampir nak menggigil aku.tibe2 teringat melo panas cicah beskut.oh,sedapnye...impian ini direalisasikan dengan pergi ke pantry untuk amek air panas dan bancoh melo 3 in 1.tibe2 ella ofer beskut gula tiger.omaigod...sangat nikmat okee..da lame x rase macam ni..mungkin aku agak kebulo sket kot tu yang rase sedap semacam.haha.demmm

oke.banyak keje plak minggu nih.babai for now.. :P
 
Images by Freepik