Saturday, 30 January 2010

home

owh hi hi helo meloooo!!! i'm at home now, updating my blog from one of the cyber cafe a.k.a CC at tg piandang [pekan koboi ni pon ada banyak cc ooo...jgn x pecaya..haha]  with my sister. [just coming back yesterday.. :D] dah seminggu lebih aku balek umah.baru je 2 hari balek cyber pastu lepas presentation trus balek umah.haha. bajet nak balik sana balek hari ahad tapi pospon rabu sebab nak amek stoberi dari my hubby. pastu pospon lagi bile cek2 balek klas ade sket je pastu khamis n jumaat tade klas.mmg bole lajak la cuti kann..hoho. di tambah plak adik aku pon balek mlm td, memang seninnanti la baru aku balek cyber. kepade sesiapa di cyberjaya yg merindui aku terutamanya romet aku yg mungking kesorangan di bilek tu, nantikanlah kemunculan aku di cyberjaya isnin nanti!! muahahaha..

diet aku memang hancus la kan bile balek umah ni. cmne nak jadi petom's biggest loser nih. isk2..tape, balek sane nak g gym lagi..meh group kompem menang kte g gym!!! :))

balik kali ni kan, aku blaja wat roti cm kat bakery tuu & kukissss[cookies :D]...da terer da wat.haha.sape2 nak wat tempahan sile la kontek aku. haha. ni la salah satu sebabnye aku gemok kalu duk umah. hubby pon kate aku makin berisi. demmm..aku plak rase aku da kurus sket. [haha..perasannnn] nanti gamba2 aku wat kukis n roti n kek pon adeee .aku aplod bile aku da balek sane..macam nak raye je smgt2 wat kukis nih.hehe

oke la.boring da suf2..nak balek umah makan bihun sup mak aku wat.jom la jempot makan skali. :D

Wednesday, 20 January 2010

~final semester~

yosh!!! here i am again. its been such a very long time since i post the last entry.huu. bukan ape,sebabnye aku sangat tersangat sangat la malas nak update. bukan setakat nak update, nak bukak pon malas. tu la, orang lain buat blog, aku pon sibuk jugak nak buat blog tapi bile nak updatenye malas. apekahhh,bek x yah ade blog. haha. tapi takleh jugak sebab aku nak jugak ade blog. haha. facebook n friendster da delete atas sebab2 tertentu so, tinggal blog huduh aku ni je la yang ade. :P

FYI, sem ni final sem aku kat MMU terchinta ni. so eksited but so much to think about. time makin bizi2 ni la banyak plak personal problem timbul.haishhh..this is life and i need to face it. oppss, ter'emo' plak. bese le layan perasaan sebentar. :D

sem ni ade 3 subjek. 1 FYP 2 subjek nano. hoyeahhhh... banyak la jugak masa pree aku. bole ronggeng2 selalu. tapi takde maknenye kalo xde duwet. hoho. esok aku kne present FYP. hoyeahhh for the 2nd time. wish me luck ya guys.. sedikit takot n cuak juge tapi bole je lagi aku update blog kan.isk3. ape2 je la kan.

okelah..cukoplah dulu stakat nih aku mengarang. nak prektis2 plak untuk esok nih. malam ni nak tido awal. esok2 pulak aku update. sekian buat kali ini.daa~

p/s: i know its kind of late but still not too late to wish HAPPY NEW YEAR and happy final semester :d
 
Images by Freepik