Thursday, 29 April 2010

~excited mood~

helo2...

sekarang rasa sangat bosan tapi eksited. cemanna tu?? ntah.x reti nak eksplen.paham2 sendri la. petom2 len suma p melaka sempena "girls day out" but me? stranded in my empty room and currently listening to 2PM. why me kenot go???of kos la my hubby x bagi.huuuu..sedey2.nak polo membe2 pon x bagi.dekut leee..huuuu

why me eksited???hahahahaha...kenot story yet.nanti kne marah.yang pastinya ujung minggu ni sgt bnyk menda untuk di buat, di soping n di beli. da la senin ni da final exam aku di mmu.sementara tu kna sambil2 stadi gak le.caiyok2 jenjen!!!!semoga dapat result terbaek sempena final sem nih. :P

waaa...tetiba bla teringat hubby kna p kursus 8-22 mei nih, sangat sedey!! bru ja plan ujung minggu depan nak wat suma soping moping pastu nak jalan2 ke melaka sempena memperingati kenangan masa muda dulu.haha.lawak leee.wekkkkk. :)

tapi........

tepaksa kensel.waaa..sedih2.huu.nak wat cmna.sabaq ja la cek oiiii...macam len kali taleh p dah.isk3

oh. hari ni hari khamis n esok jumaat.esok aku present fyp!!!! org len suma da setel aku bru nak present. lambat betoiii.huuu. wish me luck!! semoga sumanya bejalan lancar.aminnnnnn

baeklah.malas nak tulis panjang2.nak sambung eksited n berangan2 jap kalo sempat. baibaibai~

Monday, 19 April 2010

~terrified~

just now, during 'lepak'ing bawah hb4 sambil tunggu blender baju kat dobi bawah neh hubby showed me something to read.i kind of wonder if that kind of story is true but in life, the unexpected and unpredictable things could always be happened.

im a bit 'terasa' since that situation is kind of the same like what had happened between us but it never gone too far like in the storyand i'm terrified!! i know its all my fault and my stupidity had made it more complicated. sometimes, i'm quite angry with me.why can't i be true to myself? he always right.Right about everything. I still had many to learn.

It just crossed my mind. Why women always not satisfied with what they have???always demanding for more.

Hope I could be the best for him because he is the best for me.

Saturday, 17 April 2010

~terakhir~

moshi moshhh!!

i'm back again and now i'm quite free.

baru ja lepas email fyp repot kt lecturer. huh, rasa hilang sket beban kat kepala neh. bole pikir nak bli apa sok kat pasar malam bangi. haha.asek pikir makan ja. nak gemok ka cek oiii??? tamo.tamo.tamoooooooo!!!

oke lah.memandangkan entry kali ni adalah yang terakhir....ececece. mcm nak tutup blog ja bunyik. tadak aih lee...sebabnya sem ni sem terakhir aku kat MMU. walopon aku da apply hostel untuk sem depan tapi x mungkin aku akan kembali.haha.dem ja romet aku kata kalu aku extend sem depan da ada tmpt tinggal.cis.cis.cis. doakan aku lepas sem nih.aminnnnn ya robal 'alaminnn......

mari tgk list terakhir menda yang aku wat kat MMU nih.heee

-da habes midtem yg terakhir di MMU

-da habes esemen yang terkahir di MMU (yang last baru submit ptd td.haha)

-da habes...................apa lagi eh???kelas x abeh lagi. presentation ada lagi.haiyoh2!!

oke.sabaq jenjen. x lama lagi abeh le tu.ohoooo~

sempena baru abes wat repot fyp dgn jayanya. aku bru saja melaksanakan misi mengemas bilik yang aku rasa da macam bukan bilek aku sebabnya kalu bilek aku mesti chantek mcm tuannya jugeeee...hohohoho.



*gamba di atas tiada kena mengena dgn penulis kecuali smangat untuk mengemas bilek.haha*

okei..sude sampai di sini.da ngntok.nak tidoq.esok hari sabtu. hoyeahhhh!! i leb weekend.pagi2 bangun bleh tengok katun.heeee

baibaiiiii~

Friday, 16 April 2010

~FYP~

helo helo helo

aku sangat bizi sekarang.bz wat pa?? wat fyp leee..org len da hantaq da lega da aku maseh ber'fyp' lag.uhuuu..tapa2.sket ja lagi.sok hantaq la.wekkkk

adeh.tetiba blank tataw nak tulis apa padahai time duk tringat nak apdet blog kemain macam2 duk pikiaq dalam pala. oke la.len kali apdet lagi.

baibai~

Thursday, 8 April 2010

~gemok!~

helo helo helo

sekarang tengah bizi sangat2 tapi aku bleh je rilek2 lagi. romet aku kate aku x sedar diri ade fyp, tapi bleh plak ngeram atas katil satu hari pikir pasal kawen.kawen??? haish..lambat lagi laaa.. :p eh, ape kaitan kawen ngn gemok nih?? ade la sket2 kot.nak kawen mesti kne kurus.kalu gemok nanti x chantek la kan.eeee..gatal2..dah, tutup topik kawen jap.pasni sambung berangan balek.haha *jenjen gile!!*

sebenanye, aku rase aku da gemok balek!! aaaa...tidak2!! mane x gemok, malam2 melantak mcam2. bihun goreng la, bihun tomyam la, bihun ladna la...bihunnnn je sume. tapi kalo makan bihun banyak2 ni bole gemok x? bole la kalu da mkan malam kan.dulu mase iqbal ada kat png, mmg diner aku seblum pkul 7 la kan. sbb tu la bleh kurus sket.tambah plak asek g gym n eksesais ngn doory je.

tapiiiiiii

sekarang mane tahan dolat kalu diner ngn iqbal tgk die makan je. mesti la aku nak makan skali.baru romentikkkk.heee..tapi gemok sendri tanggung la kan.ahaa..tbe2 aku tepikir pasar malam bangi.demmm, sedapnye. rase x saba nak pegi sabtu neh..yeaaa!!bes.bes :D

lapa le skarangg.. *kkkrrrioookkkkk..kriokkkkk*

Thursday, 1 April 2010

~super duper excited again!!~

yosh!

yesterday i got the super duper surprise and today i'm super duper excited!! heee

sebabnyaaa...

my hubby dapat posting keja dekat uniten!!!

yay!!he back for me *eventhough no actually because of me sbb da 'ter'dapat kat situ, i dont mind..hee* janji dekat dengan akuu...i have somebody to lean on and tade la aku jadi penunggu gua paling berjaya kat cyberjaya neh.hoho

rasa nak melompat2 setinggi blok hb4 neh untuk menunjukkan betapa gembira and eksitednya aku. so, weekend nih mungkin balek umah jap..hoyeahhh!! i loike :D

p/s: siapkan dulu 2 lab repot jenjen oiiiii

~hepi.hepi.hepiiii sangattttt!!!!~

owh owh..im soooooooo in the mood of writing. i know i didnt update my page for a long time but now i really need to write a thing!

okeii, lets start. pagi tadi mak kol cam biasalah kejot2 aku suh bangun.paling pantang anak dia nih mangkit lambat. tetiba mak tanya,

mak: eh kak, hang x mesej ngn pak awg (gelaran untuk laki aku.haha) tu ka? kut2 dia ada pi mana2 ka pagi2 nih.

aku: ntah,kami baru ja mangkit.bru mesej skit2. awatnya?

mak: tadi masa abah balik keja abah nampak keta dia, PFR kan, laju ja potong sana potong sini. masa kat tapit lite abah brenti kat dia gheling2 (usha2) mmg kompem dia.pkai baju pink

aku: heh, mana ada dia habaq pa.ada ja kat umah.xpa satgi kami tnya dia. (dlm hati *nak mampuih da org tua nih ngn aku..huh..huh*)

mak: hah, hang bek2 skit.pagi2 nih kuaq mai pt buntaq wat pa. ntah2 p jumpak pempuan len (memandai ja mak aku neh..isk3)

aku: oke la mak,satgi kami tnya dia..bye2 *tetttttttttttttttttt*

cis cis, kemanakah dia ni pi??saspises2...aku rilek2 lagi wat2 cm cool la kunun tapi dalam kepala da pikir macam2.huh.so,aku pon tnya la dia, ada p mana2 ka pagi tadi? dan dia jawab p mana pon.ada ja kat umah. cis cis..x ngakuuuu...seryes nak blasah. da ada bukti trang tang tang abah aku nampak dia pagi tadi bley tamau ngaku lagi. bila aku kol, dengar bunyi mcm ekon dlm keta tapi dia kata tu bunyi ekon kt umah dia.huh..tipu lagii..trus aku angin. oke la,untuk memujuk hati sendri aku caya dia x p mana pon...dia kata abg dia pinjam keta dia. oke, i trust you honey..hehe.cool down balek. *bek ati gile aku*

pukul 2 da janji nak g lebri ngn doory, tapi aku ni siap lambat sket. so lambat sket la pi lebri. yang si iqbal nih asek tnya aku bila nk g lebri. sebuk jaaa...bia la aku nak p lambat2 pon. on the way tu doory nak singgah foe jap jmpa lecturer so aku pon nak polo gak la, leh jumpa mr bala (advisor fyp.hoho) sbb pagi tadi x pegi.hahaha. da nak smpai foe, tetiba ada orang tarik tangan aku pastu hoi2 plak..demmmmmmmmmmm...seryes tekejutttt. skali pandang aku cm knal.dua kali pandang memang aku kenal laaa.....laki aku rupanya!!!!!!!! aAaAAAaAAAaAaAAAaAaaa!!! seprais2.skali ngn doory tekejot haaa..

doory: eh jennn,laki koooooo!!!

aku: aah laa...laki akuuu!!!aaAAAAaaaAAAaaaa!!!!*sambil2 tampar iqbal sbb tekejot sangat*

hahha.seryes aku x bajet langsung dia nak wat seprais yang so the very seprais nih. salu aku berangan2 ja tetiba jadi kenyataan neh, tegamam gak aku.hehe.tapiiiii..i loike :P

heee... i really miss him so much!! having the surprised like this really make me touch and love him more because i never taught he will do such thing :D


*gamba lama nehh...tade gamba baru..sedey je kan.haha*


and

lagi satuuuuuuuuuuuu

hepi beday to my abah.


he's turning 51 this year...



look lovely and sweet in purple :P


lagi 4 taon nak pencen..hoyeahhhh!!! sian kat abah nak pi keja kna travel jauh2..hari2 plak tu..huuu.. lebbiuu abah soo muchh!!!

okee...ngantok da la...mau tidoq le tapi got 2 lab reports waiting to be done.ooo demm..kna stay up la neh..haiyohhh!!caiyok2 jenjen.
 
Images by Freepik