Saturday, 31 August 2013

Bye bye malaysia!

Selamat hari merdeka!!

Orang lain semangat celebrate merdeka, kami satu family melepak kat lcct...flight delay hoiii...asalnya pukul 1 pagi tapi delay sampai pukul 3 pagi . .sabaq ja la..nasib irdina dah tidoq..mengantuk sangat gamaknya tu...abah pon dah tumbang..ummi ja yg segar bugar lagi! Am I excited??? Hoyeahhh!

See u in korea!! Kalau rajin aku buat live update..**kengkononyeee** entah2 terperam bertahun baru nak cerita.haha...live update kat instagram la gamaknya...heee

Friday, 23 August 2013

oh em geee!!

next week dah nak fly tapi satu preparation pon x buat lagi!!!

untuk ummi abah, just a basic need tapi untuk irdina need extra thingy!! Oh Emm Gee!! Suntuk sangat dah rasa tapi ummi is sooo bz rite now! huuuu...

Friday, 16 August 2013

Selamat Hari Raya 2013

Salam Eidulfitri!

Bulan puasa lepas sungguh lemau nak mengupdate entry! last entry pasal menu berbuka 1 & 2 Ramadan ja.padahal ada ja lagi menu hari2 lain yg aku semangat masak..tapi mood pon da lemau apa boleh buat kan...hahaha

Alhamdulillah, dapat mengisi Ramadan dengan lebih baik dari tahun2 lepas. Semoga panjang umur dan diberi kesempatan untuk menemui Ramadan akan datang supaya dapat mengisinya dengan lebih cermerlang. InsyaAllah :)

Raya tahun ni masih bertiga...belum ada tambahan lagi.hohoho...tapi kali ni aku rasa puas duduk kat kampung..mungkin sebab balik raya lama kut..kalo ikutkan hati, nak ja cuti 2 minggu. tp disebabkan oleh cuti reserve nak pi jalan2 hujung bulan ni, terpaksa la cuti pendek...pendek la sangat kannnn..10 hari jugak tu lepak kat kampung.isk2

Akhir kata, tuan tanah malas nak membebel panjang...kepada pembaca2 budiman yang tersinggah terbaca dan x tersuka apa2 yang tuan tanah coretkan di tanah blog ni, tuan tanah nak mintak ampun mintak maaf zahir dan batin..sekian saja dari tuan tanah yg hot hot ciken shit nak update blog.


SELAMAT HARI RAYA EIDULFITRI!
MAAF ZAHIR BATIN




**susah sungguh nak ajak anak dara ni tangkap gambaq...huhuhuh
 
Images by Freepik