Wednesday, 29 December 2010

from PD with love

These days i got some inspiration and stories to write on but the mood always come at not the right time..huuu..so, from kfc PD, sementara tunggu hubby habis meeting pukul 5 jap lagi and sebelum bateri leptop mampush, baikla aku habiskan masa surfing2 dan update mana yang patut.haha. **cakap macam ada fesbuk ke twitter padahal satu pon takdak..isk3**

ada apa di Port Dickson??tentulah ada pantai yang menarik?eh ya ka?betul la tuu...**seploh markah untuk anda** memandangkan sekarang tengah cuti 1TM, (kesian pada sesiapa yang taleh cuti.haha) dan nasib baik hubby ada miting workshop kat PD, memang aku pon ikut skali la.hehe.kira macam mini honeymoon la nih..haha..tapi honeymoon la sangat, siang hari teperuk kat bilik hotel.malam ja yang leh pi jalan2 tu pon sat saja sebab hubby penat nak rest..huu..hotel pulak??hmmm..menyesal x amek TM resort bilik VIP tu. harga sama tapi konfem2 TM resort tu lagi gempak. tapi yang slacknya kalu pi TM resort, tentulah guna nama aku so hubby xleh claim.rugi2..so, duduk la hotel yang luar nampak oke, dalam better sket la dari rumah tumpangan Ah Yong tapi still busuk jugak sebab lapik nak lap kaki pon xdak.isk3. tapi nak wat macam mana, sekarang kan tengah musim cuti sekolah, rate hotel 0 bintang pon da macam standard hotel 3 bintang.ehe.

so, next plan sementara tunggu pukul 5, lepak2 di pantai sorang2 layan blues..hoyeahhh...i likeeeeeeeeeeee...

from PD with love.





 

Friday, 24 December 2010

mrs iqbal...heee

Salam...

cewahhh...da jadi isteri orang baru nak bagi salam.kalu x men hentam keromo ja belasah.haha.dah lama x update blog nih.maklumla, nak update kat ofis macam malas & kadang2 bizi la jugak. nak update kat rumah internet xdak..nasib baik la sekrang free skit + mood nak update semakin memuncak, so tercoret2 la jugak di sini.ehe.

alhamdulillah pada 11/11/10, selamat la aku menjadi isteri kepada mohd iqbal, setelah kenal selama 13 tahun (x penah teguq2 pon..skodeng2 dari belakang rumah ja..haha), bercinta 5 tahun ++ (jumpa balik dalam friendster...terima kasih friendster :P ) akhirnya kahwin jugak. tu la, orang tua2 kata kalu ada jodoh x kemana..ehe.. :D aku pon x sangka aku akan kahwin awal.heeee.. *gataiiiiiii*

majlis nikah buat secara kecil-kecilan sahaja. nikah ja baru, belum kenduri lagi. kenduri Insya-Allah 05/02/11 ni di rumah aku & 06/02/11 di rumah husband. so sekarang tengah busy2 nak buat persiapan untuk kenduri pulak.adeh..penin woooo...banyak benda nak kena fikir.huhuh..tapi xpa, asalkan kita da langsungkan perkara yang wajib.x gitu??hehe..

tengkiyuu sangat2 kepada intan, nad shah & dya sebab sudi jugak datang sebagai wakil petom.petom2 yang lain semua xleh nak cuti..maklumla, cuti da kena tarik untuk cuti 1TM.haha. tapi xpa, kenduri time raya cina, so memang la cuti..hee..tapi, kesian kat adik aku sebab hari nikah tu dia exam so x dapat balik..huuu..sangat kelam kabut sebab xdak dia..kalu x dia la asisstant mak aku..nak wat macam mana kan.11/11 tu terlalu spesel sampai unikl pon nak wat exam time tu jugak.isk3..mulanya da booking member adik aku untuk jadi photographer, tapi dah adik aku exam, dia pon mesti exam juge.nasib baik ebelebel untuk kenduri nanti.huh. so, gambar2 time nikah hanyalah menggunakan kamera biasa dan pandai2 tangkap sendiri saja so x la chantek sangat macam profesional fotografer punya gambar.uhuuu...



hantaran dari perempuan untuk lelaki. my theme hitam putih sebab ada bekenan contoh kotak hantaran kat nilai.so mak aku pandai2 ubah wat sendri.



hantaran dari pihak lelaki. warna biru turquoise. i likeeeeeeeeeee... :D



abah yang nikahkan kami. heeee... :D




dah selamat jadi isteri kepada mohd iqbal dengan satu lafaz.. alhamdulillah









wit family & friends. love them!!

uhu..aku nampak gemuk kan pakai baju tu..baju tu mak buatkan..tapi disebabkan oleh kain lapik dalam tu tebal dan ditambah pulak bunga lace pon tebal jugak *alasan..haha*, sebab tu aku nampak gemuksss..huuuu..**ka sendiri memang da berisi time tu tapi x sedar diri??isk3**

ahaha...apa2 ja lah..sekian sahaja cerita di majlis aku...haaa, yang kenduri nanti lambat lagi.tahun depan punya update.tu pun kalau rajin nak update selalu.ni pun sebulan baru update.ehe..

Wednesday, 11 August 2010

salam ramadan ... :P

assalamualaikum.....

ece.baek sket sempena 1st day posa. :D selalunya men hentam blasah ja apa nak tulis.hee

apsal aku rasa posa kali ni x meriah mcam dulu2 eh??bangun sahur tgk mmu hambar ja.kedai bawah x bukak, lengang plak tu.gila tak bes.teringat kenangan soq dgn petom2 beramai2 mcm geng taliban time beta dulu. memang meriah abes la.tambah2 awal posa.hukhuk.skrg time da keja trus rasa x bes.bangun sahur pastu xleh tdoq da sbb nak siap2 p keja.kalu opis kat cyber leh gak rilek2 lagi.ni da opis kat ttdi, memang x la kan nak rilek2 sana sini.huuu..penat2.bleh betambah kurus aku cemni.hoyeahhh..itulah yang kita mahukan...taget bulan posa, turun 3 kg.haha.macam bole.cayok la jenjen.over plak tengok taget tu.. :D

da opis pon kat area kl ni kan, kompem2 la jem x hengat.kalu drive pagi2 leh tahan lagi jem tu.kalu time balek nak drive, menanges gak la aku bukak posa sorang2 dlm keta.haha.so,solutionnya adalah merempit pagi2 ke ttdi dan merempit balek ke cyber wit hubby.baek x laki aku???baekk kannnnn...sanggup pagi2 hantaq aku pi opis, patu patah balek p opis dia.then petang mai amek aku kat opis then bawak aku balek...uwaaaaa...terharu2..isk..isk..*semoga jodoh kami berkekalan sehingga ke akhir hayat..aminnnnn*



p/s:ehe..kepade petom2, bile nak bukak pose same2??btaw awal2.senang leh mintak pemisen dari laki aku.heeee

Monday, 9 August 2010

i'm a buzi woman

uwaaaa...banyaknya benda yang berlaku hari2 tapi x sempat nak stori mori. cam menyusahkan je nak taip banyak2.bukan org nak bace sangat pon.membazirkan tenaga jari jemari aku menaip sepantas kilat di atas kibod leptop.ha3. tapi taleh gak, kene apdet jugak sbb aku tade fesbuk. orang len sume apdet2 dlm fesbuk.sian kat aku kan.huk2.tapi malas lagi nak tulis panjang2 n banyak2 sbb gamba sume x dpt lagi.nnti la apdet len.saje membazir ruang sementara maseh lunch hour. :P

oke, aku da bejaye konvo and now i'm one of the TM's staff obviously since i got TM scholarship. xkan la plak TM xnak panggil kan.banyak kot die sapot time blaja dlu.so,sebagai membalas jasa baek TM, maka saya pon bekerja dgn TM. mule2 da siok dapat posting kat menara rebung kt  bangsar tu..tetibe kna tukar department ke plaza vads kat ttdi.huwaaaaa..jaoh kot dr cyber.nak cari umah area2 cni pon mcm mahal je.bek la aku lepak kat cyber smpai bln 11. sebbek juge la hubby bagi keta untuk ulang alik.pasnih leh merempit pule sebab moto pon da sampai..hoho..da la kene keje shif.pasrah n layan je laaa....

eh eh..bos da datang...kne wat kije cepat...len kali apdet lagi..heeee

Monday, 19 July 2010

@ kelantan :P

ehee..kegumbiraan aku betambah lagi kerna minggu ni aku pi kelantan ikot rombongan tok Senah (tok aku) ke kelantan sempena kenduri kat umah tok besen besan dia.hehe. ni 1st time aku pi kelantan *sadis kan..hukhuk*..dlu masa intebiu skoler kt terengganu, aku lalu ja kat kelantan.x brenti jalan2 pon.haha.sedeh2..yang pi suma 3 bijik keta n 1 bijik van. banyak tuuuu...suma adek2 abah plus ank n isteri masing. sumanya 22 org temasuk budak2 kecik.tdoq plak kat umah adek abah yg kt kelantan nih.umah taman kecik ja, leh sumbat 22 org nih.nak mandi pon jenoh tunggu turn, kna amek nombot dlu.aku salu dpt turn paling last skali.haha
day 1



bekelah di tasek banding..




sampai2 tros melantak..kebuloq suma

day 2



wit my doter.hakhak



jalan2 di pantai irama, bachok *eceh, nama xley glamer lagi ka..hakhak*





posing cun skettttt... :P


gedik2 wit maksu :D


sister bambam



banyak rupanya patrick kat tmpt nih

warghhhh...sude ngantuks, esok nak jalan jauh pule.tomolo nak pi kl hantaq adek bambam aku balek, pastu balek parit buntaq..waaa,jauh tu perjalanan. seblom balek aku nak borong kopok banyak2.biaq gemok duk umah.hahah.eh eh, taleh..lupa plak kna jaga bodi...heee

daaa~

Wednesday, 14 July 2010

i'm engaged..tuuuttt..tuuttt..tuttt...plis try later.. :D

ehee...sempena memenuhi permintaan semua, *ecececceccee* maka aku akan mengupdate skit pasal hari pertunangan aku..*acet..malulaaaaa* .heeee...aku tataw nak stat stori cmna sebab da lama x apdet.maklomla, rumah kat ulu banat mana ntah, brodben pon x smpai signal dia.haha.ole itu, gamba2 je la yang leh dikongsi kat sini. sori to my petoms2 sbb x jempot kerna wat kecik2 je..tapi make sure 11.11.10 *insyaAllah*, reserve kan tarikh tu n mai parit buntaq.heee..


ini hantaran mak aku yg wat..heee





wit my mak sedara a.k.a my mak andam



mummy n daddy



1 family



budak2 kecik pon kalut nak begambaq.hehe



x nampak cincin.haha



muah2x wit my future M.I.L



hantaran dr pihak lelaki :D



:D



posing2 sket..*hahaha*


sedey je xde gamba bedua ngn die.  die xnk amek gamba ngn aku..segan kunun..wekkkkkkkkk!!!! oke la, malas nak stori panjang2.nnti kalu jumpe tnye la soklan banyak2, kompem aku stori panjang2.haha.bye2.. :D


Saturday, 1 May 2010

~habis dah~

hoyeh..hoyeh..

da habeh da present fyp. tapi agak mengecewakan~ uhuuuuu. bley plak lec tnye applikesen aku x reti nak jawab. ni la padahnya tdoq x btui mlm tadi.kan otak da blank.patu neves tableh blah.rasa cm nak pengsan tgh jalan ja tadi otw nk  p present.uuuuuu

sedey.sedey.sedey.

lek2 jenjen. mr bala baek.mintak2 la dia bagi gred oke2 sket. aminnnnnnnnnn

trasa da telepas satu bala beban kat kepala neh.malam ni nak makan satay banyak2.my hubby nak belanja sate kt satay stesen.weeewuuuuu..don jeles2.

da la.nak siap2.baibaibai~

p/s: jgn seronok sgt cek oiii..senin depan da final exam.uuuuuu :|

Thursday, 29 April 2010

~excited mood~

helo2...

sekarang rasa sangat bosan tapi eksited. cemanna tu?? ntah.x reti nak eksplen.paham2 sendri la. petom2 len suma p melaka sempena "girls day out" but me? stranded in my empty room and currently listening to 2PM. why me kenot go???of kos la my hubby x bagi.huuuu..sedey2.nak polo membe2 pon x bagi.dekut leee..huuuu

why me eksited???hahahahaha...kenot story yet.nanti kne marah.yang pastinya ujung minggu ni sgt bnyk menda untuk di buat, di soping n di beli. da la senin ni da final exam aku di mmu.sementara tu kna sambil2 stadi gak le.caiyok2 jenjen!!!!semoga dapat result terbaek sempena final sem nih. :P

waaa...tetiba bla teringat hubby kna p kursus 8-22 mei nih, sangat sedey!! bru ja plan ujung minggu depan nak wat suma soping moping pastu nak jalan2 ke melaka sempena memperingati kenangan masa muda dulu.haha.lawak leee.wekkkkk. :)

tapi........

tepaksa kensel.waaa..sedih2.huu.nak wat cmna.sabaq ja la cek oiiii...macam len kali taleh p dah.isk3

oh. hari ni hari khamis n esok jumaat.esok aku present fyp!!!! org len suma da setel aku bru nak present. lambat betoiii.huuu. wish me luck!! semoga sumanya bejalan lancar.aminnnnnn

baeklah.malas nak tulis panjang2.nak sambung eksited n berangan2 jap kalo sempat. baibaibai~

Monday, 19 April 2010

~terrified~

just now, during 'lepak'ing bawah hb4 sambil tunggu blender baju kat dobi bawah neh hubby showed me something to read.i kind of wonder if that kind of story is true but in life, the unexpected and unpredictable things could always be happened.

im a bit 'terasa' since that situation is kind of the same like what had happened between us but it never gone too far like in the storyand i'm terrified!! i know its all my fault and my stupidity had made it more complicated. sometimes, i'm quite angry with me.why can't i be true to myself? he always right.Right about everything. I still had many to learn.

It just crossed my mind. Why women always not satisfied with what they have???always demanding for more.

Hope I could be the best for him because he is the best for me.

Saturday, 17 April 2010

~terakhir~

moshi moshhh!!

i'm back again and now i'm quite free.

baru ja lepas email fyp repot kt lecturer. huh, rasa hilang sket beban kat kepala neh. bole pikir nak bli apa sok kat pasar malam bangi. haha.asek pikir makan ja. nak gemok ka cek oiii??? tamo.tamo.tamoooooooo!!!

oke lah.memandangkan entry kali ni adalah yang terakhir....ececece. mcm nak tutup blog ja bunyik. tadak aih lee...sebabnya sem ni sem terakhir aku kat MMU. walopon aku da apply hostel untuk sem depan tapi x mungkin aku akan kembali.haha.dem ja romet aku kata kalu aku extend sem depan da ada tmpt tinggal.cis.cis.cis. doakan aku lepas sem nih.aminnnnn ya robal 'alaminnn......

mari tgk list terakhir menda yang aku wat kat MMU nih.heee

-da habes midtem yg terakhir di MMU

-da habes esemen yang terkahir di MMU (yang last baru submit ptd td.haha)

-da habes...................apa lagi eh???kelas x abeh lagi. presentation ada lagi.haiyoh2!!

oke.sabaq jenjen. x lama lagi abeh le tu.ohoooo~

sempena baru abes wat repot fyp dgn jayanya. aku bru saja melaksanakan misi mengemas bilik yang aku rasa da macam bukan bilek aku sebabnya kalu bilek aku mesti chantek mcm tuannya jugeeee...hohohoho.



*gamba di atas tiada kena mengena dgn penulis kecuali smangat untuk mengemas bilek.haha*

okei..sude sampai di sini.da ngntok.nak tidoq.esok hari sabtu. hoyeahhhh!! i leb weekend.pagi2 bangun bleh tengok katun.heeee

baibaiiiii~

Friday, 16 April 2010

~FYP~

helo helo helo

aku sangat bizi sekarang.bz wat pa?? wat fyp leee..org len da hantaq da lega da aku maseh ber'fyp' lag.uhuuu..tapa2.sket ja lagi.sok hantaq la.wekkkk

adeh.tetiba blank tataw nak tulis apa padahai time duk tringat nak apdet blog kemain macam2 duk pikiaq dalam pala. oke la.len kali apdet lagi.

baibai~

Thursday, 8 April 2010

~gemok!~

helo helo helo

sekarang tengah bizi sangat2 tapi aku bleh je rilek2 lagi. romet aku kate aku x sedar diri ade fyp, tapi bleh plak ngeram atas katil satu hari pikir pasal kawen.kawen??? haish..lambat lagi laaa.. :p eh, ape kaitan kawen ngn gemok nih?? ade la sket2 kot.nak kawen mesti kne kurus.kalu gemok nanti x chantek la kan.eeee..gatal2..dah, tutup topik kawen jap.pasni sambung berangan balek.haha *jenjen gile!!*

sebenanye, aku rase aku da gemok balek!! aaaa...tidak2!! mane x gemok, malam2 melantak mcam2. bihun goreng la, bihun tomyam la, bihun ladna la...bihunnnn je sume. tapi kalo makan bihun banyak2 ni bole gemok x? bole la kalu da mkan malam kan.dulu mase iqbal ada kat png, mmg diner aku seblum pkul 7 la kan. sbb tu la bleh kurus sket.tambah plak asek g gym n eksesais ngn doory je.

tapiiiiiii

sekarang mane tahan dolat kalu diner ngn iqbal tgk die makan je. mesti la aku nak makan skali.baru romentikkkk.heee..tapi gemok sendri tanggung la kan.ahaa..tbe2 aku tepikir pasar malam bangi.demmm, sedapnye. rase x saba nak pegi sabtu neh..yeaaa!!bes.bes :D

lapa le skarangg.. *kkkrrrioookkkkk..kriokkkkk*

Thursday, 1 April 2010

~super duper excited again!!~

yosh!

yesterday i got the super duper surprise and today i'm super duper excited!! heee

sebabnyaaa...

my hubby dapat posting keja dekat uniten!!!

yay!!he back for me *eventhough no actually because of me sbb da 'ter'dapat kat situ, i dont mind..hee* janji dekat dengan akuu...i have somebody to lean on and tade la aku jadi penunggu gua paling berjaya kat cyberjaya neh.hoho

rasa nak melompat2 setinggi blok hb4 neh untuk menunjukkan betapa gembira and eksitednya aku. so, weekend nih mungkin balek umah jap..hoyeahhh!! i loike :D

p/s: siapkan dulu 2 lab repot jenjen oiiiii

~hepi.hepi.hepiiii sangattttt!!!!~

owh owh..im soooooooo in the mood of writing. i know i didnt update my page for a long time but now i really need to write a thing!

okeii, lets start. pagi tadi mak kol cam biasalah kejot2 aku suh bangun.paling pantang anak dia nih mangkit lambat. tetiba mak tanya,

mak: eh kak, hang x mesej ngn pak awg (gelaran untuk laki aku.haha) tu ka? kut2 dia ada pi mana2 ka pagi2 nih.

aku: ntah,kami baru ja mangkit.bru mesej skit2. awatnya?

mak: tadi masa abah balik keja abah nampak keta dia, PFR kan, laju ja potong sana potong sini. masa kat tapit lite abah brenti kat dia gheling2 (usha2) mmg kompem dia.pkai baju pink

aku: heh, mana ada dia habaq pa.ada ja kat umah.xpa satgi kami tnya dia. (dlm hati *nak mampuih da org tua nih ngn aku..huh..huh*)

mak: hah, hang bek2 skit.pagi2 nih kuaq mai pt buntaq wat pa. ntah2 p jumpak pempuan len (memandai ja mak aku neh..isk3)

aku: oke la mak,satgi kami tnya dia..bye2 *tetttttttttttttttttt*

cis cis, kemanakah dia ni pi??saspises2...aku rilek2 lagi wat2 cm cool la kunun tapi dalam kepala da pikir macam2.huh.so,aku pon tnya la dia, ada p mana2 ka pagi tadi? dan dia jawab p mana pon.ada ja kat umah. cis cis..x ngakuuuu...seryes nak blasah. da ada bukti trang tang tang abah aku nampak dia pagi tadi bley tamau ngaku lagi. bila aku kol, dengar bunyi mcm ekon dlm keta tapi dia kata tu bunyi ekon kt umah dia.huh..tipu lagii..trus aku angin. oke la,untuk memujuk hati sendri aku caya dia x p mana pon...dia kata abg dia pinjam keta dia. oke, i trust you honey..hehe.cool down balek. *bek ati gile aku*

pukul 2 da janji nak g lebri ngn doory, tapi aku ni siap lambat sket. so lambat sket la pi lebri. yang si iqbal nih asek tnya aku bila nk g lebri. sebuk jaaa...bia la aku nak p lambat2 pon. on the way tu doory nak singgah foe jap jmpa lecturer so aku pon nak polo gak la, leh jumpa mr bala (advisor fyp.hoho) sbb pagi tadi x pegi.hahaha. da nak smpai foe, tetiba ada orang tarik tangan aku pastu hoi2 plak..demmmmmmmmmmm...seryes tekejutttt. skali pandang aku cm knal.dua kali pandang memang aku kenal laaa.....laki aku rupanya!!!!!!!! aAaAAAaAAAaAaAAAaAaaa!!! seprais2.skali ngn doory tekejot haaa..

doory: eh jennn,laki koooooo!!!

aku: aah laa...laki akuuu!!!aaAAAAaaaAAAaaaa!!!!*sambil2 tampar iqbal sbb tekejot sangat*

hahha.seryes aku x bajet langsung dia nak wat seprais yang so the very seprais nih. salu aku berangan2 ja tetiba jadi kenyataan neh, tegamam gak aku.hehe.tapiiiii..i loike :P

heee... i really miss him so much!! having the surprised like this really make me touch and love him more because i never taught he will do such thing :D


*gamba lama nehh...tade gamba baru..sedey je kan.haha*


and

lagi satuuuuuuuuuuuu

hepi beday to my abah.


he's turning 51 this year...



look lovely and sweet in purple :P


lagi 4 taon nak pencen..hoyeahhhh!!! sian kat abah nak pi keja kna travel jauh2..hari2 plak tu..huuu.. lebbiuu abah soo muchh!!!

okee...ngantok da la...mau tidoq le tapi got 2 lab reports waiting to be done.ooo demm..kna stay up la neh..haiyohhh!!caiyok2 jenjen.

Wednesday, 3 February 2010

~cursed~

haish..kalu balek cyber nih ada ja masalah yang timbul. adakah diri sendri penyebabnya??? mungkin juga. oleh itu terima saja la dengan hati terbuka.

baeklah..mulakan hidup anda dengan semangat baru!!! concentrate on my studies!! this is my final sem. dah la dah 2 minggu monteng klas je keje. ape jadi dengan azam aku mase 1st klas aritu ntah. haha.

okela..mari menyusun perjalanan idop anda...hoyeahhhh!!!

p/s: cyberjaya is cursed!!! :D

Saturday, 30 January 2010

home

owh hi hi helo meloooo!!! i'm at home now, updating my blog from one of the cyber cafe a.k.a CC at tg piandang [pekan koboi ni pon ada banyak cc ooo...jgn x pecaya..haha]  with my sister. [just coming back yesterday.. :D] dah seminggu lebih aku balek umah.baru je 2 hari balek cyber pastu lepas presentation trus balek umah.haha. bajet nak balik sana balek hari ahad tapi pospon rabu sebab nak amek stoberi dari my hubby. pastu pospon lagi bile cek2 balek klas ade sket je pastu khamis n jumaat tade klas.mmg bole lajak la cuti kann..hoho. di tambah plak adik aku pon balek mlm td, memang seninnanti la baru aku balek cyber. kepade sesiapa di cyberjaya yg merindui aku terutamanya romet aku yg mungking kesorangan di bilek tu, nantikanlah kemunculan aku di cyberjaya isnin nanti!! muahahaha..

diet aku memang hancus la kan bile balek umah ni. cmne nak jadi petom's biggest loser nih. isk2..tape, balek sane nak g gym lagi..meh group kompem menang kte g gym!!! :))

balik kali ni kan, aku blaja wat roti cm kat bakery tuu & kukissss[cookies :D]...da terer da wat.haha.sape2 nak wat tempahan sile la kontek aku. haha. ni la salah satu sebabnye aku gemok kalu duk umah. hubby pon kate aku makin berisi. demmm..aku plak rase aku da kurus sket. [haha..perasannnn] nanti gamba2 aku wat kukis n roti n kek pon adeee .aku aplod bile aku da balek sane..macam nak raye je smgt2 wat kukis nih.hehe

oke la.boring da suf2..nak balek umah makan bihun sup mak aku wat.jom la jempot makan skali. :D

Wednesday, 20 January 2010

~final semester~

yosh!!! here i am again. its been such a very long time since i post the last entry.huu. bukan ape,sebabnye aku sangat tersangat sangat la malas nak update. bukan setakat nak update, nak bukak pon malas. tu la, orang lain buat blog, aku pon sibuk jugak nak buat blog tapi bile nak updatenye malas. apekahhh,bek x yah ade blog. haha. tapi takleh jugak sebab aku nak jugak ade blog. haha. facebook n friendster da delete atas sebab2 tertentu so, tinggal blog huduh aku ni je la yang ade. :P

FYI, sem ni final sem aku kat MMU terchinta ni. so eksited but so much to think about. time makin bizi2 ni la banyak plak personal problem timbul.haishhh..this is life and i need to face it. oppss, ter'emo' plak. bese le layan perasaan sebentar. :D

sem ni ade 3 subjek. 1 FYP 2 subjek nano. hoyeahhhh... banyak la jugak masa pree aku. bole ronggeng2 selalu. tapi takde maknenye kalo xde duwet. hoho. esok aku kne present FYP. hoyeahhh for the 2nd time. wish me luck ya guys.. sedikit takot n cuak juge tapi bole je lagi aku update blog kan.isk3. ape2 je la kan.

okelah..cukoplah dulu stakat nih aku mengarang. nak prektis2 plak untuk esok nih. malam ni nak tido awal. esok2 pulak aku update. sekian buat kali ini.daa~

p/s: i know its kind of late but still not too late to wish HAPPY NEW YEAR and happy final semester :d
 
Images by Freepik