Thursday, 29 November 2012

sepintas lalu

sekali lagi mood malas nak update blog menjelma..macam2 nak cerita tapi akhirnya kelaut..lately, sangat bizi..bizi dengan anak, suami, rumahtangga & kerjaya. **kerjaya la sangat.haha** i'm sure most of working blogging mommies macam ni kan?hee..

so, update sepintas lalu:

1. nur irdina nazihah dah mula berjalan. setiap hari cipta rekod langkah terbaru & semakin laju berjalan. kadang2 tu almost macam nak berlari..gigi pon dah nak naik batang yg ke-2. Oh, dah besar la anak ummi sayang ni!

2. irdina dah makin memahami apa yg berlaku di sekeliling..faham apa yang ummi cakap. faham kalau ummi marah, lepas tu buat muka nakal nak pujuk ummi balik. mana la ummi x cair dengan anak sorang ni. :)

3. akhirnya, setelah hampir sebulan menunggu, kabinet dapur dah bertukar yg baru. sangat sukaa!!! sekarang masa untuk men'deko' dapur. baru semangat nak memasak. **jangan semangat jadi hangat2 tahi ayam sudeee**

4. we just celebrating our 2nd wedding anniversary on 11/11/12. went for a short honeymoon trip to pangkor. next year, nak plan awal2. nak honeymoon jauh sikit. bali mungkin? ambil package honeymoon.sweet!

5. planning for 2nd baby?? NOT YET. walaupun jauh di sudut hati ada perasaan teringin nak pregnant kembali namun masa masih belum seswai. need to organize my current life dulu.huuu

6. planning nak pegi umrah tahun depan. semoga dipermudahkan jalan & rezeki kami.

7. ..........

till we meet again.

**harap2 mood aku x kelaut dah lepas ni. semoga rajin update.caiyok!**


 
Images by Freepik