Saturday, 23 March 2013

earth hour

hai hai...

sambut x earth hour td? kami pkul 900 baru teringat hari ni earth hour tu..itu pun lpas terbukak tv3 tgk berita.heh...cecepat bagitau hubby suh tutup lampu semua. si kecik ni bila da gelap melilau2 la dia taktau ke mana..last2 skali abah ajak masuk tdoq...x brp menet lepas tu aku bukak lampu sbb rimas gelap2 sensorg kat dpan..dua beranak tu da masuk bilik..**ceit, ckp la takot** haha..

lega ummi abah bg irdina tdoq malam ni. bole ummi sambung mengemas rumah yg bagai tongkang ni..sebbek timbunan baju gunung jerai dah landai selamat masuk almari..haha..ni suma gara2 maksu irdina nak mai jaga dia sat minggu dpan sbb pengasuh mntak cuti 2 hari..so, better aku kemas rumah daripada di repot ke tokmi kata rumah x kemas.haha..

oke la, malas nak membebel pnjg2..da mengantuk tapi bnyak yg belum setel.mandi pon belum lagi.malashnyewwww!!huhuhu

p/s: blogget apps dah makin user friendly.nak update thru phone pon dah makin bes.hehehehhe

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik