Thursday, 14 July 2011

@ 24~25 weeks

halu halu haluuuuu....

ekceli aku nak update pasal last scan hari tu lama dah tapi disebabkan kad antenatal yang ada gambar baby terjatuh bawah katil n aku da bising kat hubby bnyk kali tapi dia tamo amekkan, maka aku la menyeronot amek bawah katil malam tadi.hehe.so, ada semangat sket nak update hari ni.haha.

nasib baik masa scan hari tu dokter di dalam mood yang oke tapi aku cam x puas hati gak sebab dokter x dapat nak mengenalpasti jantina baby. tapi dokter kata nampak macam baby girl.hehe.oke, aku da terbayang2 skirt2 yang comel2 yang aku n hubby da usha2.hoho.


**ini baby sudah makin besar.heee**


ehe..seblah kanan tu kepala baby. baby dalam keadaan menonggeng time ni. time ibu n abah nak skodeng dia, dia plak pi menonggeng cmtu.aiyoh2..tu yang dokter pon susah nak tengok jantina dia.isk2. nanti masa nak scan 3D/4D jangan duk menonggeng dah ya sayang.baring elok2 n wat posing bes2 sket.nanti ibu bagi can interprem kat blog ibu.hahahha


ahad hari tu lepas hantar family hubby balek, hubby ajak pi alamanda untuk restock makanan n nak pi skodeng kamera untuk babymoon esok.hee..aku suka pi alamanda sebab ada can nak pi mothercare untuk cari barang baby. dah lama aku duk ajak hubby, tapi dia tamo lagi sebab awal lagi katanya. plan asal nak soping2 ujung bulan nih, tapi aku pujuk2 gak hubby nak bli sikit2 dulu sebab aku macam dah x sabaq tegedik2 sangat da nak soping.**eksaited baby first**hahah..so, hubby pon makan pujuk n masuk la dalam mothercare. tiba2 aku jadi rambang mata tatau nak pilih apa..bole x macam tu.......hahahhahaha


banyak sangat yang aku bekenan, rasa macam nak beli semua.hubby suh cari yang untuk universal dulu sebab tatau lagi baby ni baby boy ke girl..huuu..lastly, ini pilihan kami...




**ada gajah, bear n zirafah lagi tuu.hee**



**eksaited abah-to-be**


universal la kot ni kan.baby girl bole, baby boy pon seswai.heheh.eksaited tauuu bila dah beli sket2 nih.wat aku x sabaq nak soping lagi ja.hubby kata tu sah hari2 aku akan ngadap baju tu, namun tekaan hubby salah sebab hari2 balik keja aku penat pastu kena paksa tidoq awai.huuuu.. :(


oke la, sekian saja baby apdet kali ni.hehe



4 comments:

  1. wahhh!!! skang da 6 bulan eh?? weh, update letak gambaq hg skit..nk tgk perut mak buyung..hahaha

    ReplyDelete
  2. aah.heee....
    tunggu next update. :D
    hohohoho

    ReplyDelete
  3. waa.beby gegirl ke? da kompom da??

    ReplyDelete
  4. x kompom lagi tapi nampak gaye cam beby girl je.
    laki aku cam da dapat sign baby girl.haha

    ReplyDelete

 
Images by Freepik