Thursday, 21 July 2011

babymoon

eheee....sude kembali dari babymoon di cameron. :D **cameron ja ponnn**

apa itu babymoon? google lah sendiri.hahah.ya la, plan asal nak hanimun kat medan bulan 5 hari tu, tup tup ter'peknen' plak. so, malas nak pi jauh2 n just jalan2 dalam malaysia.x la penat sangat. heeee. ekceli bila da masuk 6 bulan nih la masa yang seswai nak jalan2 and still mampu nak usung baby bump yang makin nak membesar nih.hehe. masa 4 5 bulan dulu adalah masa untuk recover dari morning sickness. sampai skrg ada menda yang aku alah lagi terutamanya bau softner downy passion yg kaler merah tuu..**kompem bleh temuntah kalu tercium bau tu.huuu**.oke, off topik.

oleh kerana aku staff tm, so booking la tm resort kat sana. 75 hengget satu malam untuk apartment 2 bilek tapi sayang xdak dapuq untuk masak2.ole itu, aku da plan awal2 untuk bwk rice cooker dari rumah.**rupanya sangat beguna rice cooker aku nih.haha**. nak booking banglow tnb rasa macam besaq sangat pulak.lagi pulak dengar kata banglow tu horror. patutla 1 malam 10 heng saja.hahha.

kami bertolak dari SK hari jumaat n family aku join kami kat atas pada esok harinya. ni suma gara2 abah susah sangat nak dapat cuti.huuu.dah betolak dari SK pon tgh hari, smpai kt cameron pon lambat la juge. konon nak nek awal2 pagi, tapi pagi tu jugak la baru kelam kabut nak peking2.haha. OTW nak nek tu hujan. sampai kat atas tu sejukkkkk saja.sukaaaa!!!heee..ok la, malash nak story panjang2. layan gambar sudeeeee..**semangat beli kamera baru sempena nak pi babymoon nih.kale pink lagi tuuuu..hoho**


nak interprem wuju di cameron.hehe


ni la gunanya rice cooker aku bawak.leh wat stoberi coklat tuu..jagung kukus pon leh wat tapi lupa tangkap gambaq pulak. :P



posing2 sket.hee



mak n adek bambam.haha



menantu n abah-in-law. :D



heee








ibu-to-be & abah-to-be with baby bump. :D



 anak2 abah.





makan sumanya berasaskan stoberi smpai aku rasa muak makan stoberi. haha





ekjosted mummy.huhuh


ahahha..baru aku perasan muka aku da bolat. xpanjang macam dulu lagi. semuanya makin bolat..jalan sket dah termengah2..tambah2 kat cameron ni jalan bukit2, memang sakit la kaki aku. jalan sat ja dah nak cari tmpat duduk.haha.stamina x kuat betoi. walopon x sempat nak pi banyak tempat, aku still sangat hepiiii n rasa macam nak duk sana trus pon ada sebab sejukkkkkkkkk jaa..takpa2, hubby da janji tahun dpan kompem mai lagi.nak booking banglow tnb seminggu.**horror2**


2 comments:

  1. wawawa...pewot ibu dah bulatt..tp nape nmpk mcm beby boi je pewot tu..hahah..memandai je aku..:P:P

    ReplyDelete
  2. sangat bulatttt oke..haha
    nak tau beby boi ke gurl tunggu ujung bulan nih scan 3d/4d nye result. :P

    ReplyDelete

 
Images by Freepik