Wednesday, 25 May 2011

my appetite..

::before pregnant::

1. x boleh makan nasik. kna makan roti wholegrain dan masakan yang berasaskan bihun, mee, kueteow dan seantero dengannya. asalkan bukan nasik!!**tapi aku curik2 jugak makan nasik.haha**

2. nak makan fast food kena timbang berat dulu. xpon sebulan or 2 bulan sekali.kalu pi mekdi, hanya buleh makan fillet-o-fish sampai da muak. teringin nak makan dabel cis beger!!huuu

3. nak makan western??jarang sekali. kalu pi makan pon dapat makan grill fish saja sebab healthy la skit dr ciken coppp...dapat makan ciken coppp pon bila berat turun mencapai target.haha

::during pregnant::

1. boleh makan nasik.nak makan banyak mana pon ikut suka. tapiiiii.....aku x lalu makan nasik.aku lebih suka makan bihun, mee, kueteow dan seantero dengannya.isk2

2.nak makan sekarang da tayah timbang berat. berat memang kompem naik.nak makan dabel cis beger n mekciken banyak2 pon tapa..tapiiiiiiiiiiiiii...aku x lalu lgsg dabel cis beger ka, mekciken ka...aku lagi suka fillet-o-fish.hoho

3. nak makan wester??bila2 masa pon bole..tapiiiiiii...x lalu pon ciken copp tu..aku sangat suka grill fish..eheee

hmm..pelik kan.sebenarnya banyak lagi aku nak senarai tapi aku lupa.haha..adakah ini tanda2 baby pro-abah???waaaa, manyiak kijam wooo...adeh, penin pala ibu..haha

1 comment:

  1. NADDD!! rindunye..lme x dgr cite.. dah nk dapat baby..terharunye..hehe.. take care ya :)

    ReplyDelete

 
Images by Freepik