Tuesday, 31 May 2011

gegurl or boboy???

cepatla khamis pelishhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ibu n abah dah x sabar nak tengok baby ni girl ke boy..

ibu sangat2 la dah x sabar nak shopping untuk baby. x tertahan tengok duet dalam bank asek bekepuk cmtu ja sedangkan sale sangat la banyak sekarang..tangan asek rasa gatal2 nak withdraw banyak2 pastu shopping2. isk3. **haha..bajet banyak la sangat duet tu.**

ibu wish baby ibu ni baby boy tapi abah x kesah mana2 pon. tapi kalau Allah dah bagi rezeki baby girl pon ibu terima saja janji anak ibu nanti sihat n comel n bambam!!

really can't wait!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

5 comments:

  1. kalau dpt boy sulung best kn..leh die jage adik2 die..tp kalo dpt beby gel pun okey..jd cam kte la jenjen..hehehe:P:P

    ReplyDelete
  2. bes bes. sebab tu aku teringin sgt nak baby boy.heee

    ReplyDelete
  3. wow. kembar laki pompuan eh?lengkap pakej ko. da kawen nanti doa la banyak2.hehe

    ReplyDelete

 
Images by Freepik