Wednesday, 2 July 2008

~monteng~

hoho..arini aku attend klas pembuka n penutop je..di tgh2nye aku monteng sebabnye..family aku datang..wehuu2..sonoknye..diorg dtg ngn pakngah+makngah+sepupu aku sbb nak antar sepupu aku tu gi KPTM(kolej poly-tech MARA) kat bangi tu..i tot my daddy don want to singgah at me bekos he said he wat to straight dont belok2..straight je ke bangi tu..tapi bile da kat sg buloh tu,die pandai2 carik jaln sendri yg akhirnye membawa ke cyberjaya..silap jalan le tu yg trus menghala kat aku yg berada di cyber neh..hakhak..bile my daddy smpai,aku pon cepat2 la turon..excited neh..haha..smpai kat kete kitorg sumbat2..sebbek muat sbb aku nih KECHIK je..haha..my mummy cdgkan gi putra dlu jalan2 jap bwk pakngah+fmly..okeh,set mari kite ke putrajaya..yeyeahh!!kitorg pon jln2 pusing2 amek gmba..tu je la..pastu da pnat pusing2 kitorg pon gerak nak ke bangi..masok ikot tol UPM,skali my daddy salah jln..aku ckp ikot sign board johor baru KLIA,tapi die gi ke KL pule..aiyoh,da salah jalan..mane nak cari u turn..hukhuk..jauh gile la jalan smpai kat sg besi bru ade u turn kt auto bavaria tuh..sebbek..yg mak aku da gelabah2 da takot x sempat gi reg..lek mak lek..sempat jee...hehe..da u turn tu kitorg pon straight je,no belok2 smpai kat bangi..hohoh..banyak gile la kete kt kptm tu..sume nak gi register..lame benau tggu sepupu aku tu gi reg..da la phanassss...tapi xpe,aku mentein..haha..da abes register tu kitorg gi la makan..aku makan skitt je sbb kenyang nasik lemak ade lagi..pas mkn kitorg pon gi la ke ostel..bapak tinggi bilik ostel sepupu aku tu..tingkat atas kot..phenat kitorg panjat tangge..tapi xpe..aku kan mentein..haha..pas abes2 sume,kitorg pon turon la nak balik..aku plak drive..aku pon drive le balik smpai cyberjaya neh..pastu dlm kul 5 cmtu mak aku pon balek la pas da antar aku..tapi x balek tros lagi..singgah smyg kat surau MMU dlu..dlm kul 5.45 bru diorg gerak..ala..mummy n daddy da balik..hukhuk..tape2,jangan nages sbb minggu depan mummy n daddy dtg lagik sbb nak anta adekku pule kat UNIKL MIIT..ntah kat mane ntah tmpt tuh..aku nak pegi pon aku tataw..hukhuk..layan je la..heheh..kul 6 gi klas tutorial da abes klas aku balek le bilik..isk2..nih nak gi library pule ade meeting ntok esemen..haiyoh2..phenatt~

1 comment:

  1. hahaha.maintein ko kate..yeke..denga macam montel..muahahahaha..

    ReplyDelete

 
Images by Freepik