Tuesday, 26 November 2013

Lemauuuu..

Huuu...ingatkan boleh rilek ja x kena morning sickness, sekali kena juga walaupun x ganas macam dulu..huhuh..start masuk 6 weeks ja makin menjadi2. penat memanjang walaupun dah rest secukup2nya..perut asyik berangin pastu tekak mesti rasa loya..tapi kalo dapat air masam, especially mango, InsyaAllah hilang loya dan badan segar bugar balik...tapi x lama pun, lemau jugak x lama lepastu.haha. at least oke la kan, bole jugak pi keja daripada dulu nak drive pon x bole...

Cuma kali ni bila aku extra penat mesti akan bleeding sikit..x la fresh blood, cuma brown spotting setompok dua...lepas tu mesti rasa cramp kat perut...huu..makanya, bila aku pun x berapa nak sihat nih, terpaksa la kami hantar irdina duk ngan tokmi kat kampung...tokmi ngan tokabah kemain suka cucu sorang tu balik duk ngan depa...kali ni mungkin lama sikit kut kami tinggalkan dia kat kampung. .mungkin sampai aku betul2 sehat...sian anak ummi. Ummi pun hari2 rindu kat dia. Rasa sunyi & pelik bila xdak anak dara sorang tu kat rumah nih..huu

1 comment:

  1. Congrats nadiya..
    Insyallah anak kte sebaya..
    Tp..... aku xde alahan ape2 pn spjg 1st tri..
    risau lak.. huhu.

    ReplyDelete

 
Images by Freepik