Wednesday, 20 November 2013

Expanding.... :)

Alhamdulillah...

I've been waiting for this, moment to expand our tiny family..heeeee..yeszzaaa, im pregnant, again! yayyy!!

x sangka cepat jugak rezeki kali ni..EDD 17th July 2014. sehari lepas birthday aku! ummi nak pujuk adik baby keluar 16 july..pastu abah pulak kata nak pujuk adik baby keluar 7 july, konon nak bagi sama tarikh birthday ngan abah lettewwww..hahaha

pregnancy kali kedua nih lebih rileks berbanding yang 1st dulu..dulu dapat tau ja pregnant 5 minggu, terus uwekkkk uwekkkk muntah lemah longlai bagai..lembik dekat 3 bulan bak angg! tapi kali ni, Alhamdulillah Allah mudahkan semuanya. masih sihat segar bugar macam biasa. cuma kadang2 ja penat, letih, mood swing, loya sikit...yang lain semua ok sajaa..heheheee..semoga diberi kemudahan sampai hari bersalin nanti..weeee, can't wait to see my tiny family expanding next year!

oh ya, EDD time bulan puasaaaa...hukhuk..punya la target takmau bulan posa sebab xmo kena ganti banyak2 sekali kena jugak.so, next year raya berempat lah kami..InsyaAllah...heee

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik