Thursday, 28 February 2013

quick update again~~

okeh, i'm quite busy rite now..occupied with office workload **x la banyak sangat pon kalo tengok balik.isk2** & occupied with mummy workload. yang ini forever punya workload.never ending.haha..so, im gonna write a quick update again.

1. Alhamdulillah, selamat dah menunaikan Umrah masa raya cina hari tu..such a beautiful memories. serius, kalo korang2 ada rezeki lebih, sila la pergi umrah. xtau nak ceritakan mcm mana seronoknya rasa duduk kat tanah haram Mekah & Madinah tu..rasa mcm bebas dari perkara duniawi & fokus utk ibadah sahaja. pendek kata, seronok! semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki kami lagi utk pergi ke sana.. InsyaAllah, lepas ni haji pulak. target before 40. Insya Allah.. :)

2. my sweetest darling Irdina da masuk 1 thn 4 bulan...x sampai 1 thn stgh lagi tapi nak dekat da..kadang nampak macam budak besar..makin bijak, makin petah & makin nakal! tapi baru2 ni anak ummi ni demam. demam tu standard la kan, tapi kali ni ada tambahan pulak. mata berair, penuh tahi mata, hingus pulak sampai kuning. risau ummi dibuatnya...so, semalam ummi decided bawak irdina ke klinik kanak-kanak Tan di Klang **jauh beno** utk sedut hingus & kahak dia.bagi parents yg x sampai hati tgk anak kena sedut hingus tu, x payah la bawak..tapi kami parents yg kental sbb kesian tengok irdina tidur tak lena & dengar bunyi kahak yg banyak. Alhamdulillah, Irdina da makin sehat hari ni. lega ummi tengok.. :)

3. hmmm...jap nak pikir....

aha, 2 ja quick update? haiyoh..seblum nak mengarang kemain banyak rasanya. bila dah karang, baru perasan 2 ja..jadi la tu..at least ada cerita yg nak dicoretkan..ceewwwaahhh..semoga azam nak meng'update' selalu x pudar..

oke la, ada urgent testing pulak petang nih..nak kena study dulu test case. daa~

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik