Saturday, 17 April 2010

~terakhir~

moshi moshhh!!

i'm back again and now i'm quite free.

baru ja lepas email fyp repot kt lecturer. huh, rasa hilang sket beban kat kepala neh. bole pikir nak bli apa sok kat pasar malam bangi. haha.asek pikir makan ja. nak gemok ka cek oiii??? tamo.tamo.tamoooooooo!!!

oke lah.memandangkan entry kali ni adalah yang terakhir....ececece. mcm nak tutup blog ja bunyik. tadak aih lee...sebabnya sem ni sem terakhir aku kat MMU. walopon aku da apply hostel untuk sem depan tapi x mungkin aku akan kembali.haha.dem ja romet aku kata kalu aku extend sem depan da ada tmpt tinggal.cis.cis.cis. doakan aku lepas sem nih.aminnnnn ya robal 'alaminnn......

mari tgk list terakhir menda yang aku wat kat MMU nih.heee

-da habes midtem yg terakhir di MMU

-da habes esemen yang terkahir di MMU (yang last baru submit ptd td.haha)

-da habes...................apa lagi eh???kelas x abeh lagi. presentation ada lagi.haiyoh2!!

oke.sabaq jenjen. x lama lagi abeh le tu.ohoooo~

sempena baru abes wat repot fyp dgn jayanya. aku bru saja melaksanakan misi mengemas bilik yang aku rasa da macam bukan bilek aku sebabnya kalu bilek aku mesti chantek mcm tuannya jugeeee...hohohoho.



*gamba di atas tiada kena mengena dgn penulis kecuali smangat untuk mengemas bilek.haha*

okei..sude sampai di sini.da ngntok.nak tidoq.esok hari sabtu. hoyeahhhh!! i leb weekend.pagi2 bangun bleh tengok katun.heeee

baibaiiiii~

1 comment:

 
Images by Freepik