Friday, 24 July 2009

~gara2 eclipse~

eclipse1



yea,i know im quite outdated about this twilight saga series but think its not too late rite.hehe

da abes new moon mggu lps,so nak cari buku eclipse plak. mula2 igt nak bli seblom abes new moon tapi cm nak tggu bagi abes dulu,so aku pon lek2 le. mase lunch time g usha kt popular kt jj ade.so sng la nk bli nnti.then da blik dr kl,igt nak pi bli le.punye le eksited ajak pikah hr senin tu gi jj semata2 nak cr buku tu.and it's soo demitt~buku tu da tadak.cis2. pastu 2 3 kali aku ulang alik pi still dia x restock lg.demit lee...

da la boring gile nak mampos kot dok opis.leptop da tade.adek aku dekot tanak bg pinjam.nak bli kne simpan duet dulu.tgh usha2 leptop baru neh.eheeee....so,kesimpulannya,aku sgt memerlukan buku itu ntuk mengisi masa lapang yg kosong di opis ini. *panjangnya mukadimah seblom masok kisah sebenar.haha*

smlm pikah posa,so me alone keluar pi cari buku tu.mula2 pi jj kt perda,still tadak..nva mind.then my hubby suggest pi sunway carnival rather than pacific sbb pacific tu cm horror sket.so,aku pon drive la ke sbrg jaya.jauh gk la.tp xde la jauh sgt,tapi agak la jauh. *isk,cm kaplam plak*.penat2 aku pi jauh2,out of stock jugak kat ctu.demit~pastu aku nak pi gk pacific.horror pon horror la.janji aku dpt buku aku.2 kali aku pusing nak cr paking pastu siap suke suki wat u-turn ntah kt mane2 ntah.las2 skali dpt gk buku tu. kalu aku taw awl2 lagi aku da pi pacific.demit je.abeh minyak aku.sanggop aku x lunch semata2 nk cr buku tu.sebbek da tapau sesiap.balek opis bru makan.

balek umah pastu tido awal.penat gile nak matiiii....*nyesal plak tido awl,kalu x dpt tgk org tgkp antu kt umah pakngah..hukhuk.horornyee*

3 comments:

  1. meh2 pinjam aku. sehari sewa 5 hengget haha.

    ReplyDelete
  2. bile naik "gara2 eclipse" aku bajet cakap pasal ari rabu aritu...gerhana matahari asia...skali cite pasal buku daaa...haha.

    ReplyDelete
  3. to mili: haha, xmo pinjam ngn ko.mahal.aku da bli da pon...bluekkkk :P

    to ezrin: haha, kat tempat aku x brp nampak so cm x menarik nak crite psl tu.haha

    ReplyDelete

 
Images by Freepik