Wednesday, 22 July 2009

~penat la jalan2~

penat ulang alikpi keja x ilang lagi,family aku plan nak antaq adek aku bli KL n kebetulan ada kenduri kt umah sedara kat tg karang.ikotkan hati malas nak ikot.nak duk rumah je.tapi da sume org nak pi aku pon kna polo la.huhu.sebbek masa pi abah drive.kalu x pi KL leh jalan2 wit my hubby.huu.sian dia balek cni semata2 nak jmpa aku tapi aku plak kna pi sana.ni suma adek aku punya pasai la nih.ngada2 nak suh abah antaq gak.balek la sendri.huhuh

Image027


*with auntie jijah [mak kami le]*


Image021


*budak nih aku rasa nak geget2 je*



betolak ari sabtu,pastu pi kenduri pastu pi umah pakngah kt sg buloh.pastu ahad bru antaq adek.skrg adek aku da pindah da.da x duk kt bangsar da.skrg die duk kt kg baru.bes kot die punye kondo.tingkat 19 pastu view btol2 ngadap KL.x saba aku nak pi melapuk umah die nanti.haha.bole soh dia masak sedap2 kat aku.adek aku terer masak ooo.. *aku gk yg x reti masak.haha*

balek perak aku drive.pastu senin pegi keja plak.huhu.penatnya~.rasa pasni cm xmo pi mana2 da pon.nak duk kt umah je.x sabar nak tunggu jumaat.plis cepat plis hari jumaat...

Image022*view dr umah adek aku*


oppp...nak lari topik sket.hr tu jalan2 kt jj perda pastu nampk leptop hp pavillion dv2 ni.chantekk sangat..da la 12 inch,pastu nipis plak tu tapi syg processor x bes.huhu.skrg asek surfing2 leptop je sbb sume org nak bli leptop baru.aku juge mungkin nantii...xmo da pkai motobot.haha


Image029


*i can see me snapping the pic.haha*




No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik