Tuesday, 21 July 2009

~my day~

160709


yeah,pada tarikh itu adalah hari saya..yehu2.so,hepi bday to me~!!haha

what surprise i got?not so much la but oke la..my hubby drive all the way from kl to png just to make my day more colorful~love him.thank u syg

there's no cake or special celebration since we had no time of planning,so we did it just in a simple way.

we went for bowling and fyi this was our 1st time playing together..haha.sedey x??selama nih nak men tapi cm maleh sbb malu2 kucen lg.muahaha. da la ada promotion lak tuh,4 game 10 heng and plus kasut total just 13.00...murahkannnn~!!!

Image010


*gaya pro yg asek masok longkang*


Image013


*gaya pro yg asek strike*


Image017


*bajet terer le tu*


Image011


*senyom2 kambeng..mbekkk*



so,1st set i won n 2nd set he won.fair la tu kan.hehe.mula2 asek masok longkang je.wat malu muka kat budak2 skola yg lagi terer men.haha.ala,bese la da lame x men,warm up la dlu kan.hehe

then,we had our lunch at subway.ikotkan ati nak suh je amek sorg satu set tapi nnti kalu aku gemok sape yg susah?so share je la.huhu.teringin plak aku nak melantak smpai x hengat.. :P

Image019


*da kena geget ngn 2 ekoq monster*


Image025


*ngammm...monstor sdg makan.sila jgn kacu.haha*



pastu igt nak pi karok,nak asah bakat yg terpendam nih,tapi karoke2 kat cni cm horror je.x jadi la plak.nnti la balik g alamanda plak.kompem nnti kalu aku nyanyi sume org tercari2 sape la yg sore sedap tu.haha. :))

so,itulah alkisahnya pada hari jadi aku yg ke 22..waaa,da 22 tahon ropanya aku.da tua.hukhuk. :(

thanks to my hubby for making my day and make me soooo happy~!!love him always.

*kali ni x dapat celeb ngn petom2 kerna kami suma berjauhan and tenkiu pada sapa2 yang wish tu.sorry kalu x rply msg sbb kedit abes time tu.hukhuk.

2 comments:

  1. oii monster pe nye share subway hahaha
    ha pastu sore ko x sdap ak da denga da kte kan penah karok same2 dlu hahaha

    ReplyDelete
  2. monster kecil-kecilan..haha
    sedap kot..aku salu nyanyi kat umah so cm da improve sket.haha

    ReplyDelete

 
Images by Freepik