Tuesday, 24 June 2014

been busy

dah nak masuk 37 minggu dah haaa...

adik baby pun semakin hari semakin aktif & BH contraction semakin kerap dan panjang..ummi masih bekerja..nasib minggu ni last week..next week dah nak start cuti dengan amik MC dulu kat dokter sebelum deliver..memang kalau ikutkan hati kalau boleh nak kerja sampai betul2 nak bersalin tapi nak buat macam mana, plan dulu terpaksa dirombak lepas abah dapat pindah balik penang.huu..kebetulan pulak time ni la ummi nak bz dengan testing bagai..

selalu macam ni tau, time tengah x plan apa2, xdak nak pi holiday mana2 bukannya ada kerja sangat pun...tapi bila dah ada plan semua bagai time tu la nak bz gila2...stresss hoi! tambah dah cukup sarat ni, nak ulang alik jumpa vendor, masuk bilik equipment, cari barang dll membuatkan ummi semput & malas sangat! tu belum nak kena troubleshoot issue yang tetiba jadi...warghhhhh!! sabaq2

nasib minggu ni last nak keja..haha

ummi, abah & kakak irdina dah x sabaq nak jumpa adik baby! weeeee..semoga dipermudahkan semuanya..Aminnnnn

gigih berjalan di Floria Putrajaya 2014 last weekend..haha

Kak Long comeyyyy :)

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik