Sunday, 27 April 2014

Rindu laa...

Uhuuuu...
Rindu la kat irdina..sebelum ni terasa rumah meriah sebab ada irdina..ni irdina dah balik kampung semula dengan tokmi n abah...kebetulan hubby pun ada 1 minggu kat sini last week, me was soooo very happy! Terasa lengkap semula...we also had a short weekend gateway to PD..**will story that later**
Ni baru beberapa jam lepas hantaq irdina, abah n tokmi ke airport, ummi dah rinduuuuu sangatt kat dia! Sunyi tau duk rumah. Ikutkan hati nak keluar pi merayau2 sbb xmo sunyi2 sangat.huuu...alhamdulillah semua selamat sampai penang. Irdina la ni duk nak nek kapai tebang sangat. Setiap kali pi airport mesti ingat dia yang nak naik..dek kerana kesiankan anak dara tu, abah dia pun belikan tiket balik skali hari ni..so ummi was left alone with makcu..uuuuuuuu...
Ummi can't wait for this Wednesday! X sabar nak balik kampung and have another weekend gateway to CH! weeee ♡♡♡♡

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik