Friday, 25 January 2013

quick quick

holaa...

tetiba ada mood nak menambah entry tapi just a quick one. x bes la nak update story panjang2 via smartphone..x best..haha...so, here we go:

1. nak cerita pasal baby kiko warehouse sale haritu. not really worth it..out of my warehouse imagination.mungkin kalau parents yg nak cari baju tidoq or baju duk kat rumah tu maybe oke la.tapi aku lagi prefer pureen sbb design & color menarik.harga pon berpatutan.x payah tunggu warehouse sale pon..im waiting for pureen warehouse sale nnti! definitely will pujuk hubby to go there!

2. skrg tengah holiday kat kampung. sukaaaa!!but both my darling x sihat.rabu lepas irdina demam. ni dah sehat, abahnyew la pulak demam.hukhuk.syiannn kat abah irdina.hancus plan menyoping ummi.haha

3. tetiba rasa mcm nak tukar stroller irdina! tgh usha2 quinny zap..kenapa xmo guna scr6 tu?! sbbnya susah nak bawak travel.makan space dlm bonet.huu..kami kan jenis suka merayap & my irdina pon dah makin besar.nak usung dgn bjorn, x mampu dah la kalo lama2.bule patah pinggang nih..nak bagi dia jln, lama mana la sangat dia nak bejalan sendiri..las2 kena dukung jugak.abah kata bagus la, hilang sket lelemak ummi..huuhuh..kalo sat xpa gak..kalo lama mau patah pinggang.huu..kalu x dpt quinny zap, dpt yg jenis umbrella tu pn jadi la..janji senang nak bawak travel..thinking of to let go scr6..sapa nak copppp??!!haha

4. celebrate doory's bridal shower @picknik @publika...actually not really in publika.restorennya kat luar publika..nasib boleh tahan jgk la nak cari.the celebration was fantastic but im not really so into the food. odered lasagna for me & alfredo for hubby..boleh tahan tapi portion sikit.pinggan besaq tahap gaban..actually, oke jugak la utk aku yg sedang berdiet ni tp bukan utk pepetom monster yg lain.haha.nnti kalo sempat aku buat entry lain utk ni eh..

okeh, tu saja cerita utk quick update kali ni..dah nak pukul 12 mlm ni. target konon nak buat pilates sbb dinner td da mkn heavy.demmm!!!

byebye!!**off to my pilates**


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik