Wednesday, 9 January 2013

walau miskin tetap nak menyoping!

hahahaha...

tajuk x leh blah tapi itulah kenyataan.

ingatkan bank islam still bagi payment holiday kat aku untuk bulan january ni sebab setiap kali bukak bank islam, duit rumah still x kena tarik lagi. heh, kemain seronok le aku menjoli2...alih2, minggu lepas masa nak balik kl dr penang, sempat cek bank statement..sekali dah tinggal 50 heng ++ je...hancur luluh harapan nak menyoping aku.haha

oleh itu, sementara nak tunggu gaji hujung bulan ni, korek mengorek la aku kat mana yang ada duet.serius aku miskin.haha. namun begitu, keinginan nak menyoping tetap ada. tambah pulak dapat tau hujung minggu ni ada baby kiko sales!!! satu sale yg wajib di terjah! x macam sale poney tahun lepas. x pi pon sale tu sbb ramai yg komen x worth it...tapi utk baby kiko ni, aku rasa macam nak pi jugak sebabnya, aku suka dress dia. dah x minat poney sbb bagi aku design biasa2 aja...mostly dress irdina adalah baby kiko & semuanya sangat cute. even the price is affordable. dan bila dah namanya SALE, konfem lagi murah la kan?!!hehe






tempatnya pon dekat ja dengan rumah aku..since sale start esok, maka aku akan monitor review orang dulu..kalau ramai kata best, planning nak amek half day jumaat boley?? haha


p/s: mak da bising kat aku sbb asyek menyoping baju bajan kasut bagai untuk anak tapi untuk diri sendiri yillekkkkk..haha.. :P boley gitu? 

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik