Saturday, 12 November 2011

our princess

salam...

holaa!!miss me?haha.
i'm back for a while.sementara baby tengah tdoq guling2 atas aku ni,
sempat la aku nak apdet skit2 blog nih.hee.sekarang sude pandai nak memerap kat umi dia nih.haiyoh.

Alhamdulillah, selamat sudah melahirkan our cutest princess 3 minggu lepas.

Nur Irdina Nazihah bt Mohd Iqbal
17/10/11
3.13 kg, 50cm
Delivered thru EM LSCS :(

Terkilan jugak x dapat nak kuaqkan irdina ikut pintu.mgkn mmg dah tersurat irdina kuaq ikut tgkap.hehe.xpa2, utk anak2 yg akan datang, akan sedaya upaya kuaqkan ikut pintu. **lambat lagi okee.hoho** walopon kena operet,tapi merasa jugak la aku sakit nak bersalin smpai pintu rahim dah tebukak 7 cm. Sakitnya tu mau tau la..org yg dah besalin kompem tau kan..oleh sebab kpla baby masih tinggi,xmo masuk jalan maka tepaksalah kena operet.aku pn redha ja time tu sbb dah x tahan sgt dah rasa.so, crita time besalin nnt aku karang sbb ni guna hp hubby..ssh nak taip.hukhuk

hari ni hari ke-26 aku berpantang n baby pon dah berumur 26 hari. :P 18 days to go utk abih pantang..eee, x sabaqnyaaa nak kuaq jalan2 bawak irdina.I'm proud to be a mother.byk dugaan n cabaran nk menjaga anak yg kecik ni.nasib baik irdina anak yang baik dan senang diurus.really love my baby!!

Oke la, smpai sini saja dulu.len kali apdet lg.gambar irdina nnt aku share.bye2 :p

5 comments:

  1. wawawa..begini upenye cte die..huhu.sakit tak operet? xpela kan..janji beby sehat.xsabaq nak tgk baby irdina..wee..cedap name irdina..congrats again momy n beby..:P:P

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah :) Takpela, ikut tingkap ke pintu, yang penting baby and mummy sihat kan :) Congrats and selamat berpantang!

    ReplyDelete
  3. aww dah delivered ke nad? congratssss!! cant wait to see ur baby!

    ReplyDelete
  4. hye ummi irdina! hope u and baby sihat walafiat! tak sabar tggu baby and ummi dia balik kl.. :) bila ummi irdina nak post gmba irdina ni? hehe..

    ReplyDelete
  5. congratz nad, yeayy! azie da jadi macik tuk baby irdina, moga mak baby n bay sihat n ceria sokmo2 ^_^

    ReplyDelete

 
Images by Freepik