Friday, 30 October 2009

~fyp~

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

rase nak jerit kuat2..sekuat hati yang mungkin!! terasa juga seperti ingin berpesta kerna akhirnya dapat jugak tajuk fyp!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lagi skali...

memang x sia2 la aku monteng klas french. melepak kat bilek lecturer hampir 2 jam untuk dapatkan tajuk. lega hati. senang hati. dah bole ronggeng2 dengan gumbiranya...hohoho. tengkiyu kepada nad shah sebab teman aku g jumpe lecturer selama hampir 2 jam tu.

baru la ada semangat siket nak apdet blog. baru la terasa riang ria hari raya.kalu x nak bkk blog pon malas.tiada mud untuk menaip kerna bizi search untuk fyp.demmm~!!

oke jenjen...caiyok2..kamu harus buat fyp dengan betul2!!!!

p/s: saket kaki laaaa...huhu

1 comment:

 
Images by Freepik