Monday, 10 February 2014

unexpected journey

Plan asal hujung minggu ni nak ronda2 jalan TAR dengan mak dan adik, sekali dapat panggilan telefon dari kampung yang tok sedara meninggal..makanya, kami pun bergegas balik kampung pagi2 hari sabtu tadi...this is sooooo unexpected and part of me is excitedddd...ya la, since my heart is no longer here, dapat balik kampung even 2 hari 1 malam pun dah cukup bermakna.hehe

me is sooo happy to meet hubby again walaupun malam ni nak pi amik dia kat airport pulak..x sabaq ooo nak jumpa hubby nak manja2..hahahahahah..irdina pon hepi jugak jumpa abah..malam2 tidoq pon bekepit dengan abah dia..maklumla, sebelum ni duk besa bekepit, pastu tetiba xdak.syiannnn anak ummi ni..

happy...3 of us :)

i'm looking forward for this week & next week activities! hubby datang malam ni dan akan balik penang malam rabu. then, jumaat malam InsyaAllah datang balik dengan tokabah sebab next weekend cousin aku kawen kat shah alam..dan mungkin ramai sedara nak datang rumah aku jugakk..weeeee =) me is soo like meriah2 ni..xdak la sunyi sangat rasa..lepas tu,next weekend, hubby akan datang lagi untuk temankan aku checkup n tengok adik baby! heee. aku memang dah cakap kalu checkup even dekat hospital nanti, aku xmo pi sensorang...nak jugak dia temankan sbb masa irdina dulu memang dia fully temankan aku kemana2 saja checkup...dan hubby pun berfikiran sama macam aku.heeeee..me is soo love u sayang! mmuuahhh :)

checkup kali ni InsyaAllah boleh nampak jantina adik baby. so, bole la ummi ronggeng2 pi expo baby lagi dengan aunty dory hujung bulan ni. hohohohoho




No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik