Monday, 6 January 2014

2014! mari bina azam baru.... :)

salam...

iolss mood baru nak meningkat naik ni..alhamdulillah dah makin beransur hilang sickness2 ni..mintak2 la hilang terus dan kembali semula energy asal..terima kasih en hubby kerana banyak sangat tolong uruskan irdina dan hal rumah tangga...i love u more & more..mmuuahhhhh2 :* :* :* :* :*

sekejap saja kan dah masuk 2014..dah 6 hari di tahun baru..2013 was amazing year for me...banyak cuti dihabiskan untuk travel bersama family dan of course yang paling menggembirakan bila aku disahkan pregnant sekali lagi.. :) Alhamdulillah, Allah permudahkan jalan kami untuk dapat ahli baru.. 3 bulan lepas stop planning pill, kami dikurniakan rezeki ni..x sangka jugak cepat sebab selalunya orang kata lepas stop pill tu, body akan ambil masa yg agak lama untuk normalised balik hormon2..mak sedara aku pon 6 bulan stop baru dapat conceive balik..pucuk pangkalnya, semuanya terletak pada ketentuan Allah. :)

2014 will be another amazing and splendid year!

ini adalah antara azam yang aku target nak capai untuk tahun ni:

1. berharap sangat untuk bersalin normal!
2. berazam untuk breastfeed next baby sampai umur 2 tahun!
3. nak belajar memask dengan mak n mak mertua..heeee...
4. turunkan berat badan lepas besalin nanti ke berat ideal!!

eheee...cukup 4 ni dulu la. banyak2 takut x tercapai nanti..azam tahun lepas pun belum tercapai sepenuhnya..kalu nak review pon macam x berbaloi ja..hakhakhak....so, better fokuskan untuk azam 2014 nih...semoga aku diberikan kekuatan dan semangat untuk mencapainya... InsyaAllah :)



No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik