Friday, 16 August 2013

Selamat Hari Raya 2013

Salam Eidulfitri!

Bulan puasa lepas sungguh lemau nak mengupdate entry! last entry pasal menu berbuka 1 & 2 Ramadan ja.padahal ada ja lagi menu hari2 lain yg aku semangat masak..tapi mood pon da lemau apa boleh buat kan...hahaha

Alhamdulillah, dapat mengisi Ramadan dengan lebih baik dari tahun2 lepas. Semoga panjang umur dan diberi kesempatan untuk menemui Ramadan akan datang supaya dapat mengisinya dengan lebih cermerlang. InsyaAllah :)

Raya tahun ni masih bertiga...belum ada tambahan lagi.hohoho...tapi kali ni aku rasa puas duduk kat kampung..mungkin sebab balik raya lama kut..kalo ikutkan hati, nak ja cuti 2 minggu. tp disebabkan oleh cuti reserve nak pi jalan2 hujung bulan ni, terpaksa la cuti pendek...pendek la sangat kannnn..10 hari jugak tu lepak kat kampung.isk2

Akhir kata, tuan tanah malas nak membebel panjang...kepada pembaca2 budiman yang tersinggah terbaca dan x tersuka apa2 yang tuan tanah coretkan di tanah blog ni, tuan tanah nak mintak ampun mintak maaf zahir dan batin..sekian saja dari tuan tanah yg hot hot ciken shit nak update blog.


SELAMAT HARI RAYA EIDULFITRI!
MAAF ZAHIR BATIN




**susah sungguh nak ajak anak dara ni tangkap gambaq...huhuhuh

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik