Monday, 15 April 2013

Kejutan yg x disangka!!!

**Sepatutnya post ni dah lama publish tapi x terpublish pulakss..ahaksss**

Hubby I ni kan jenis yg x romantis, x reti nak buat benda sweet2, nak bg seprais brg kemas ke & yg sewaktu dengannya...kdg tengok husband org lain adiahkan brg kemas la, jam la, henbeg la, henpon la...jeles jugaks sbb hubby I x pernah pun nak wat cenggiteww...hakhak...aku x expect & suruh pun dia buat camtu..x kesah sebenarnya tapi kdg2 teringin nak dpt seprais2 spesyel ni jugak..**gediksss**
Namun, pada tanggal 27/3/2013... dengan x semena-mena, hubby sepraiskan aku dengan sesuatu yg x disangka!!!!!

pembalut hadiah yang sangat sweet!!! **pandai jugak hubby aku ni kan pilih pembalut hadiah.terharu kott.haha**
my long time wish list!!


Thank you sayang!!!!! Never thought I will get my henpon idaman secepat ni..baru berangan nak simpan duit sket2 & tunggu bunus baru nak beli...itu pun nak beli note 1 ja sbb bajet x tinggi...I is x kesah tapi hubby lebih memahami..dia kata kalu aku beli note 1, satgi duk menyanyi2 teringin note 2..baik dia bg yg betul2 idaman kalbu .baru puas hati! Haha...he really understand me & thats why I love him!! I love you till jannah sayang!!  Semoga syg dimurahkan lagi rezeki..walaupun syg bukan seorang yg romantis seperti lelaki idaman malaya, but I couldn't ask more  because I have the best man of my life!

Lots of love ♥

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik