Thursday, 27 September 2012

October is coming =)

Oktober tahun lepas memang sangat2 dinantikan iaitu kelahiran Nur Irdina Nazihah dan tahun 2012 adalah ulang tahun Irdina yg 1..ummi is soooo excaited! aku dah mula buat plan sikit2 based on some guideline dari babycenter & google. basically, we should have this in our plan:

1. Budget
2. Time
3. Guest list
4. Theme
5. What to be served?
6. Goodies bag/ door gift **
7. Birthday Cake

**ikut suka nak bagi ke x..hehe

ni antara yang aku jumpa di internet la. masalahnya sekarang adalah tempat. plan A aku nak buat di McD. after survey2 kat website McD, it's quite limited. no outside food, only for 1 hour 30 minutes & etc on the T&C. kami macam malas nak buat kat rumah sebab nak mengemas rumah after party itu adalah sangat meletihkan. tapi kalau xdak choice sangat, nampak gaya kena import maksu Irdina le ni.hahah. so, plan B adalah di rumah..which mean i need to import her maksu early untuk proses mengemas rumah sebelum majlis. maksu oke kannnn??haha..nnti aku belanja hang tau. :p

anyway, this is my only plan. x discuss betul2 lagi dengan abah irdina. kena propose awai2 ni.takut lambat2 nnti proposal ditolak..x ke sedih ummi irdina nih.hahah..


No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik