Friday, 3 August 2012

july has ended...

salam 1jumaat..hehe

alhamdulillah, dah hampir setengah Ramadan kita puasa. x lama lagi nak raya.hee..for me, alhamdulillah dapat berpuasa dengan baik tapi extra dahaga sikit..oleh itu, stok susu juga berkurangan but still ada rezeki untuk irdina. :)

ohh, how time flies...dah bulan Ogos haa..our July has just ended. setiap tahun July sangat bermakna untuk kami sebab it's our birthday month! actually, we didn't celebrate it at all this year..just a simple wish pukul 12 malam, lepas tu tidur balik.hahaha..so not romantik! aku pun tatau kenapa kami x pi secret resepi utuk beli kek walaupun sepotong lepas tu..haha..janji nak celebrate tapi sampai ke sudah x celebrate jugak.isk2..untuk hadiah, aku belanja hubby sandal nike sebab dia mintak itu.so not the very surprise..ada la jugak planning nak buat surprise tu tapi x menjadi.hakhakhak...untuk hadiah birthday aku pulak, hubby bagi RM500 untuk soping kat Medan...bila kira2 balik, yg banyak aku beli adalah baju Irdina.haha.**dan juga kain pasang tapi kebanyakannya sedekah kat sedara mara**

anyway, since it's still in early August, i think it's not too late to write the birthday wish right?hehe.

to my dearest husband, Mohd Iqbal:

Happy 26th Birthday!
semoga menjadi abah yg terbaik untuk Nur Irdina Nazihah
dan juga bakal adik2nya nanti.
menjadi suami yang terbaik untuk Nurul Nadiya **a.k.a aku lewwww tuu**
menjadi pembimbing yang terbaik untuk kami
and i love you dunia & akhirat.


i wish for our happiness & marriage will remain glowing forever..

dulu berdua

sekarang bertiga

next next next year ber??haha


2 comments:

  1. hahahaha..ambooii..kemain lagi eh..ko nak ber berapa?? 5? 6? 10? hihihi..ape2 pon ak doakan yang terbaik utk korg. amin :)

    ReplyDelete
  2. timasyehh timasyehhh.... :D

    banyak mana rezeki Allah nak bagi aku terima ja.hehe

    ReplyDelete

 
Images by Freepik