Friday, 10 August 2012

iftar with petoms

huh..lama rasanya x gather2 together macam ni dengan petom2..susah jugak nak cari time bila semua orang free kan.nasib baik dapat jugak curi2 masa untuk bukak posa sekali semalam.weeeeee....i'm so glad to meet theme there!almaklumla, sejak dah kawin ni tumpuan mestila ke suami.bila dah ada anak, tumpuan tu nak kena bahagi dua pulak.jadinya, masa untuk kawan2 sangat terhad.hukuk..so, here goes the story & pictures:

The Manhattan Fish Market
Subang Parade
090812


petom berempat ni ja sampai awal..yang lain sampai x lama lepas waktu berbuka sebab stuck dalam jem..isk2


our platter set..makan sampai muntoh...


**gaya macam pengantin baru...syian irdina kena tinggai kat kampung.isk2**

us..the petom..

love them all! I'Allah, kalau ade rezeki nnti aku buat open house kecil-kecilan eh..bergantung pada tahap 'kebuasan' dan 'kemerapan' si kecik tu..haha..

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik