Monday, 30 July 2012

Poney Warehouse Sale! Wajib terjah!

Salam Isnin...

huaarghhhhhh!!!
mengantuk gila okeh.macam biasa, sampai SK pukul 2 pagi..nasib baik sahur tadi x terbabas. kalau x melepet la kami laki bini kat opish.haha..oke, off topik!

Since kami balik melalui PLUS highway dari KL **lepas hantar adik aku kat Kg Baru**..harusla potong ikut jalan belakang **melalui South City Plaza** untuk ke Equine..x kose lee nak pusing jauh2 nak masuk SK ikut simpang kat D'Alpinia **sebelum masuk LDP** tu. tengah malam buta kompem la x jem jalan belakang ..

then, i saw a banner on PONEY Warehouse Sale!banner dia macam ni:-


dekat dengan rumah! harusla wajib terjah kan! so, mommies & friends out there, mari kita soping habis habisan..raya dah nak dekat ni..aku nak cari dress yang chomel2 untuk gegirl kecik tuuuu...hehe..

sukaaa, sukaaaa!!!!




p/s: nak try sekodeng2 dulu poney kat alamanda seblah ni..mana tau kot2 harga lebih kurang sama. baik amik yang kat outlet. lagi bersih & puas hati kan..hee :)

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik