Monday, 7 May 2012

Stresss!!!

Stresss bila memikirkan bulan 6 kena masuk shift!
Baru nak happy2 sbb abah irdina nak bawak irdina balik SK.
Baru berangan nak merasa jadi full time working mummy.

Pening kepala bila fikirkan menda ni.
Serabut2!!
Dah ada tempat nk pindah tapi orang kat situ ada problem pulak.
Nak cari backup lain pun mesti lambat jugak.
Proses nak bertukar ni makan masa yg panjang.

Haishhhhh..

Last resort, amik unpaid leave lagi. Tapi, komitmen hutang dah makin bertambah..adeh.

posted from Bloggeroid

2 comments:

  1. pray for the best for u and irdina..rindu irdina wehh..kalau irdina dah kat sk gatu ye.nk kenal kan irdina ngn uncle kimci..nnti aku kawen irdini jd flower girl :)

    ReplyDelete
  2. hehe...tengkiyuuu auntie dordor..

    ok2..nanti die dah balik sini kite deting same2 yee..:P boleh ajeee jadi flower girl...janji auntie dordor sediakan semuanya..heee

    ReplyDelete

 
Images by Freepik