Tuesday, 15 May 2012

mari belajar pakai tudung!

lately, her ummi was soooo busy kat ofis! banya benda nak update tapi x sempat **even i have smartphone. not really fully utilize it though.huu**

hujung minggu memang best. tambah2 lagi bila dapat main dengan irdina! setiap minggu x sabar tunggu hari jumaat sebab nak bedesup balik kampung.hoho. bila hari ahad, rasa berat ja hati nak balik mai KL. macam ni la rutin aku n hubby setiap minggu. kadang2 memang rasa penat tapi bila jumpa irdina terus hilang penat!see, how magic that little girl can make us feel so wonderful!

with her tiny little mouth,
smiling sweet like sugar,
with her chubby cheek,
always make ummi soo geram with her
rasa macam nak geget2 budok ini!

so, minggu lepas ummi ajar irdina pakai selendang you.ceewwaahhhhh! anak ummi yang sorang nih memang pantang kalau ada benda atas kepala dia. mesti nak ditarik2, dicabut2 dan dibuang2.haha. abah memang suka bersekongkol dengan irdina. pantang ummi letak headband, kompem kena cabut balik ngan abah. irdina hepi saja.haiyohhh...x boleh nak bagi anak dara ummi ni cantek sikit.ada saja tangan yang gatal2 nak cabut.huhuh..

meh tengok muka budak yang mulanya rimas akhirnya pasrah saja apa yang ummi buat kat dia.haha

mula nak buat muka rimas

buleh layan lagi

mulut dah mula bising2.haha..lepas tu terus meronta2.

dah mula nak pasrah

ok la, bagi can la kat ummi

ni memang abeh pasrah dah ni.haha!

ehe..rindu la kat anak ummi ni. hari ni baru selasa. oh, silalah cepat wahai hari jumaat. x sabar nak jumpa irdina!

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik