Thursday, 19 January 2012

...anak saya...

oh, lamanya x menaip di sini.

asek tepek2 gambaq saja. maklum la, pinjam tablet hubby maleh nak update panjang2. kalu nak update dari opis, keja pulak yang bersepah2.haiyoh2. arini sementara mail server problem, ada jugak masa terluang.hakhak

makin hari aku makin rindu kat irdina. **kompem la kan sebab anak sendri.isk3** seronok rasanya bila balik umah, ada irdina. main2 sembang2 bg tidoq pastu kacu2 dia time tengah tidoq. kompem macam2 aksi dia buat.heee.ummi sukaaa!!!irdina comel sekali!!!

semalam irdina dah cukup 3 bulan. so bawak pi klinik untuk dicucuk. cucuk kali ni lebey kurang mcm cucuk 2 bulan n akan ada demam sikit. alhamdulillah masa cucuk 2 bulan dulu irdina x demam sgt pon. badan cuma panas2 gitu2 saja. thank you to my magic milk yang membuatkan irdina sehat!!hee..hari ni pon badan irdina da stat panas. dah la nak travel balik tg piandang. jauh tuuu!!! syiannn sayang ummi nih. harap2 irdina sehat2 saja. hari jumaat nih ummi pulak balek yaa..

oh, rindunya kat irdina!!!huuu...

dah makin besar ni, makin banyak menda irdina dah pandai. pandai minum syusyu ummi **ni memang dah lama pandai.haha**. pandai nak besembang bila kita sembang2 ngan dia. pandai main ngan mr tiger & mr mumu.pandai gelak mengekek2 **betapa gembiranya aku dengaq dia gelak sampai rasa terharu nak nanges!!**dan pandai nak baca buku!!ya la, irdina nak jadi dokter kan nantiiii..hee.so, ummi nak buat irdina's whishlist utk bulan nih.

Irdina's whishlist:

1. playgym

2. cloth book

3. baby bjorn carrierr **utk jalan2 trip ke langkawi nanti.hoyeahh!!**

4. lot's of toys!!!!!

5. ...... apa lagi eh??

ahaaa, nanti ummi pikiaq lagi. banyak sangat ummi plan nak beli smpai lupa dah kebanyakannya.



sayang anak ummi nih!!!

1 comment:

  1. pandai irdina tengok kamera :)

    p/s saya ada bukak order untuk carrier Baby Bjorn. Tengokla kat blog eh kalo berminat :)

    ReplyDelete

 
Images by Freepik