Tuesday, 23 August 2011

31st week

i'm 31st week pregnant!! hooraayyy!! 31st week journey with lots of 'disaster' and fun.hehe.


yup, my baby has less room to bersilat.syiann baby ibu nh.hehe..tapi even ruang da makin sempit pon dia masih sangat aktip bermain kat dalam nih haa..part sleeping most of the time tu agak x betui untuk baby aku .sebabnya, most of the time dia duk men masak2 la, garu2 perut ibu la, gotong royong la dan macam2 lagi.smpai semput aku kadang2 dibuatnya.tapi seronokk!!!

kdg2 siap leh nampak perut bergerak n beralun2.hee..bila abah dia kaco, pandai lak dia surrender.haha.senyap plak dia x bergerak.men nyorok2 ngn abah le tu.isk2.

hubby pon sangat amajing bila dia pon dapat rasa pergerakan baby nih.siap main teka2 lagi..ni tangan baby..oppp, bukan2 ni pungkuk dia la...meh nak babab ckit..haha..

skrg balik keja dah xleh drive laju2 sbb baby salu bagi warning.haha.dia suh ibu bawak rilek2 saja.pandai baby nih kan.

oh, x sabaqnya nak balik raya. minggu dpan da msuk 32 weeks = 8 bulan. dah x lama lagiii..heee

 

 

 

 

 

1 comment:

  1. amboii! tak boleh blah..hahaha..siap main masak2 dlm perut..ade bunyi ketung ketang ke?? haha..bestnyahh!! jaga diri baik2 yer..selamat hari raye..maaf zahir batin..

    ReplyDelete

 
Images by Freepik