Saturday, 9 April 2011

jumaat

yay..lupa hari ni hari jumaat.last working day for this week.

so, planning hujung minggu nih??

nak pi sale PONEY kat IOI Mall Puchong. ada clearance sale kat sana.heee..nak try skodeng2 baju baby untuk my baby nanti. or is it too early???hmmm...sebenarnya nak skodeng2 hadiah untuk bakal anak sedara nanti.sambil2 tu leh la skodeng2 untuk my baby skali tapi xmo beli lagi sebab org tua2 kata jangan beli barang baby terlalu awal.hee...

nevermind laaa, skodeng2 ja dulu.kalu bekenan n murah nak gak amek satu.heee..baju untuk ibu pon x beli lagi da eksaited nak beli baju untuk baby.isk2. perut da naik sikit so da kena stat tengok maternity clothes. hmm, kalu larat nak ajak hubby pegi cari.heee..

oke la..nak balek daa...

tata titi tutu :P

2 comments:

  1. woaaa..nad..perut ko da naek bape inchi..hahaha..mesti kiut..ihihi

    ReplyDelete
  2. ahahha..o.5 inchi je baru kot. :)
    kicikkk lagi maaa...baru 3 bulan++. hee

    ReplyDelete

 
Images by Freepik