Wednesday, 9 March 2011

out of the blue

ya.baru sekarang aku ada mood sikit nak update. tu pon nasib baik ada. kalu xdak memang tak ter'update la blog aku.haha

ya lagi skali..aku da nak jadi mummy!!and my hubby da nak jadi pappy abah la!!hoyeahhh!!tanpa di sangka2 out of the blue i'm pregnant.skrg dah lebih kurang 7 minggu kot. dalam 1 bulan lebih dah.

morning sickness?? tayah cakap la.berapa kali aku amek mc sbb x larat nak pi keja. walaupun x teruk sangat tapi aku rasa teruk jugak la.makan skit pastu muntah.nak bangun pon x larat. tapi mak kata masa mengandungkan aku dulu dia lagi teruk. 3 bulan xleh wat apa and asyik usung bantal ja.nasib baik aku x macam tu. sekarang pon aku tengah counting days morning sickness aku nih. kalau la 3 bulan, sampai bulan 5 ni la aku akan asek muntah2. tapi alhamdulillah sekarang da oke sikit. malam tadi da boleh pi soping2 kat IOI teman hubby beli baju kemeja. sian kat dia. 2 minggu ni aku asek x larat nak pi mana2 langsung. alhamdulillah lagi la sebab dapat suami yang memahami.cewahh...tolong aku basuh baju, basuh pinggan **walopon tangan dia akan mengelupas kalu kena air sabun**, masakkan nasi untuk aku. heeee..shoooo shuwettttt!!love him much!!

hmm..apa lagi aku nak stori eh?seblum ni macam2 aku terpikir nak cerita tapi bila tengah taip blank pulak.adeh.oke la.ada idea sambung balik.

p/s: aku sangat malashh di opis skrg!!

 

 

1 comment:

 
Images by Freepik