Thursday, 17 March 2011

khamis

hari ini hari khamis.

mulanya ingat nak mc hari ni sebab pagi2 lagi da muntah2 yang teruk. tapi aku kuatkan semangat jugak datang opis kat ttdi ni dengan berbekalkan cokelat hershey's kisses sebagai pelapik perut sementara. kalu x makan nanti aku akan terhoyong hayang nak jalan pi opis.huuuu..**padahal nanti smpai opis pon cekelat tu terkeluar balik..huu**

hari ni aku langsung tadak mood nak wat keja. smpai2 kat opis, on leptop, usha2 email jap, pastu bkk google chrome trus surf website wajib ( hmetro, beutifulnara, ohbulan, yahoomail) . 4 website ni memang kewajipan hari2 apabila sampai opis.haha.serius x berpekdah.

hari ni aku blogwalking. jumpa la skulmet punya blog and stalk2 smpai bosan. pastu aku surf2 lagi. pastu aku stalk2 lagi sampai bosan balik. kerja2 aku satu haram aku x sentuh. hantar email satu dua pastu surfing balik. terjumpa satu blog nih yang cerita pasal life dia after kawin, pregnant and dapat baby. comel la baby dia. debabbb sangat. kalu x keja bole la nak breastfeed baby tu hari2 setiap jam sampai debabb. nih kalu keja macam aku ni macam mana nak bagi baby aku debabb nanti.huuu. *rasa macam nak berenti pon ada nanti.huu*. oke, itu semua lambat lagi.

sekarang baru 1st trimester. oh, silalah berlalu pergi dengan cepatnya sebab aku da penat nak melayan all-day sickness nih. aku selalu lapar tapi bila nak makan x lalu. suma makanan feveret aku dulu aku x lalu nak makan especially seafood. tengok je pon da rasa nak muntah. sebut pon da rasa nak muntah. teruk kannnn...huuu...lagi satu aku xleh bau orang masak. hubby suka gorang fries dekat rumah and aku terpaksa berkurung dalam bilik sebab x tahan bau minyak.kadang2 bau minyak tu meresap masuk dalam bilik sampai aku rasa aku nak menyorok dalam bilik air pulak.haishh...dugaann...badan selalu penat. xleh aktip langsung. sekali aktip sehari aku mandom xleh buat apa. tido ja oke. tapi kalu tido memanjang pon boring jugak. pernah sampai satu tahap aku rasa rimas sangat duk dalam rumah tapi nak keluar jenjalan pon x larat.haish. sabar je la dugaan nih.huuu.

oke la.panjang lagi nak cerita sebenarnya tapi nanti2 la pulak.malas nak taip panjang2.badan rasa x sedap plak.haish.baibai.

p/s: tiba2 teringin nak makan yogurt stoberi.hmmm

 

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik