Wednesday, 29 December 2010

from PD with love

These days i got some inspiration and stories to write on but the mood always come at not the right time..huuu..so, from kfc PD, sementara tunggu hubby habis meeting pukul 5 jap lagi and sebelum bateri leptop mampush, baikla aku habiskan masa surfing2 dan update mana yang patut.haha. **cakap macam ada fesbuk ke twitter padahal satu pon takdak..isk3**

ada apa di Port Dickson??tentulah ada pantai yang menarik?eh ya ka?betul la tuu...**seploh markah untuk anda** memandangkan sekarang tengah cuti 1TM, (kesian pada sesiapa yang taleh cuti.haha) dan nasib baik hubby ada miting workshop kat PD, memang aku pon ikut skali la.hehe.kira macam mini honeymoon la nih..haha..tapi honeymoon la sangat, siang hari teperuk kat bilik hotel.malam ja yang leh pi jalan2 tu pon sat saja sebab hubby penat nak rest..huu..hotel pulak??hmmm..menyesal x amek TM resort bilik VIP tu. harga sama tapi konfem2 TM resort tu lagi gempak. tapi yang slacknya kalu pi TM resort, tentulah guna nama aku so hubby xleh claim.rugi2..so, duduk la hotel yang luar nampak oke, dalam better sket la dari rumah tumpangan Ah Yong tapi still busuk jugak sebab lapik nak lap kaki pon xdak.isk3. tapi nak wat macam mana, sekarang kan tengah musim cuti sekolah, rate hotel 0 bintang pon da macam standard hotel 3 bintang.ehe.

so, next plan sementara tunggu pukul 5, lepak2 di pantai sorang2 layan blues..hoyeahhh...i likeeeeeeeeeeee...

from PD with love.





 

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik