Wednesday, 20 January 2010

~final semester~

yosh!!! here i am again. its been such a very long time since i post the last entry.huu. bukan ape,sebabnye aku sangat tersangat sangat la malas nak update. bukan setakat nak update, nak bukak pon malas. tu la, orang lain buat blog, aku pon sibuk jugak nak buat blog tapi bile nak updatenye malas. apekahhh,bek x yah ade blog. haha. tapi takleh jugak sebab aku nak jugak ade blog. haha. facebook n friendster da delete atas sebab2 tertentu so, tinggal blog huduh aku ni je la yang ade. :P

FYI, sem ni final sem aku kat MMU terchinta ni. so eksited but so much to think about. time makin bizi2 ni la banyak plak personal problem timbul.haishhh..this is life and i need to face it. oppss, ter'emo' plak. bese le layan perasaan sebentar. :D

sem ni ade 3 subjek. 1 FYP 2 subjek nano. hoyeahhhh... banyak la jugak masa pree aku. bole ronggeng2 selalu. tapi takde maknenye kalo xde duwet. hoho. esok aku kne present FYP. hoyeahhh for the 2nd time. wish me luck ya guys.. sedikit takot n cuak juge tapi bole je lagi aku update blog kan.isk3. ape2 je la kan.

okelah..cukoplah dulu stakat nih aku mengarang. nak prektis2 plak untuk esok nih. malam ni nak tido awal. esok2 pulak aku update. sekian buat kali ini.daa~

p/s: i know its kind of late but still not too late to wish HAPPY NEW YEAR and happy final semester :d

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik