Wednesday, 2 September 2009

~hola hola hola~

halo helo wellowww~

suda lama tidak mengupdate blog kerna ketiadaan pc.skrg kt switching department, so ada pc extra so leh la update blog n skodeng2 blog org len balekkk...hoho

musti suma org rindo aku kan.aku taw.aku taw.hohoho.skrg da rasa sng hati sket sbb lecture da visit pagi td.yehu2.so the very lega... sebbek bek dpt dr shima n she is very nice. and the best part is bila kami mintak nk bg ckp 16 minggu je intern n die bgtaw supervisor n supervisor kami bagi~!! yayyyy bejuta2 lemon~!! [ekceli akan habis lebih awal dari hari yg kitorg mintak..hoho]

so, what's new on me??nothing..just tembam sedikit..ni la akibatnya asek ejek adek aku bambam.las2 aku pon bambam..huhu..duk umah bosan,mmg xde life... kalu weekdays, bangun soq patu tidoq balek patu bangon balik 6.30 siap2 n p keja pkul 7.15. smpai opis dlm 8.15.tu pon kalu jln x jem.then,duduk opis smpai 4.30 ptg patu balek umah. 5.30 bru smpai pastu men ngn ank2 meimei, mandi, smyg n get redi tlg mak masak nak bukak posa. abeh bukak posa, pi smyg patu tgk tb sat pastu gedebummmm~ tidoq smpai sok pagi.huhu.seryes boring hari2 mcm nih.sebbek da nak abeh intern x lama lagi. rasa cm da keja betul2 plak bila tgk2 balek jadual idop aku skrg. tu blom lg da kawen.da ade ank nnti ntah2 leh pengsan aku.hhahaha. *awlnye berangan..isk3*

oh ya, salu rehat aku pi melilau2 kat summit tapi kebanyakannya aku pi tidoq kat surau smpai pukul 3. hari ni pikah ajak balek umah dia..heheh.so aku pon guling2 la kat umah dia,men ngn kucin dia.banyak betoi kucin.umah aku pon bnyk jugak tp kecik2 lg.hehe. adik dia gelak kat aku td sebab ................................ haha, x leh btaw. nnti raya da taw la jalan nak pi umah pikah.raya taun nih aku nak jalan2 plak.asek duk umah layan org mai ja bek xyah raya..huhu

hmm,ank meimei da besaq.nnti aku update gambar sekor2. sumanya chubby mubby tapi sekor mak da bagi kat orang.huhu.salu aku tgk suma duk men skali tapi bila sekor da xdak aku wondering apa perasaan ank kucin tu bila tba2 cari mak n adek beradek dia xdak.mesti sedih kan...huhu.rasa cm nak suh mak bela ja suma tapi nak wat cmna.mak kami x mau bela banyak2.huhu

hmm...entry nih xdak gmbar.nanti2 la aku hapdet gambar2 terbaru.pewitt..haha.x lama lagi nak balik..yehu2.nak rempit ikut heway plak le.daa~

2 comments:

  1. adik aku gelak pasaipa ha???

    hahahha nak taw gaks =p

    ReplyDelete
  2. haha..pi la tanya adik hang.. :P

    ReplyDelete

 
Images by Freepik