Wednesday, 20 May 2009

~bila musim exam~

huhuhuhuh


time2 exam ni la tbe2 aku rase banyak movie best


time2 ni la aku rase nak men gem yg dlu aku x hingin nak men lgsg


time2 ni la aku rase nak donlod n layan anime banyak2


time2 ni la aku rase nak tido banyak2


time2 ni jugak la macam2 menda aku nak buat...


kenapa masa aku tgh free2 tu xde pulak rase nak buat menda2 di atas???


4 comments:

  1. so kesimpulannye abgsab kena tutup cybertracker aa kan.. baru leh stadi..

    ReplyDelete
  2. "maka dgn ini cybertracker ditutup sbb abg sab nk stadi"
    hahaha gile mengamok sume org abes kene bako bilik abg sab.

    ReplyDelete
  3. ahaha...jangan tutop,nnti hidup rase suram.x meriah tade cybertracker.. :P

    ReplyDelete
  4. bahawasanye saya taknak bertanggungjawab jike bebudak mmu tak score.. uhuhuh patot la aku lambat abih.. ish2

    ReplyDelete

 
Images by Freepik