Saturday, 11 April 2009

~hepi besday romet saye-intan~

pada tanggal 6 april hari tu genaple umor romet saye 22 thn. banyak x nampak nombot 22 tu??? cam da besa gile kan. kalu orang dulu2 da kawen n da beranak pinak da pon. tapi romet saye ni masih single mingle n ntah ebelebel ke x. muahaha. disebabkan miggu besday die tu adelah minggu di mana kebanyakan org ade midterm, so sume org just wish je la. "happy besday intan" :D

bile sume da agak2 free,so kitorg pon celebrate di bawah fudkot hb3 ni je dgn mengoder domino's pizza sebemban n kek choc indulgence yg pernah di rikues oleh besday girl. *mintak mahap le tade asap la kek tu.die dtg x seperti dlm gamba.haha* sbg rometnye,aku disuroh ntok blakon supaye die tertipu n terase sepraisssss yg kitorg wat ntok die.salu die da dpt bajet da. kali ni x terbajet la plak die kan. sebagai aktress yg bekaliber, aku bejaye memujuk die turun ngn alasan ade miting festari.hoho. bejaye jugak kitorg meng'sepraiss'kan die. :P

dsc02154


*all of us*


dsc02129


sebelom dilantak


dsc02132


sedang melantak


dsc02144


selepas melantak


dsc02136


monster n me.. :D


dsc02206


me, gorila n panda


dsc02150


besame kotak piza sbg kenangan


dsc02148


master mind n the actress. :P



to intan katong:


happy besday to you.


semoge cepat kurus cam aku.


hepi2 salu


lebbiuuuu

No comments:

Post a Comment

 
Images by Freepik